Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 évesen még nem volt komoly kapcsolatom, már nincs is semmi esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
25 f2016. máj. 22. 20:56
2/15 anonim válasza:
Van aki azt mondaná, hogy még nincs veszve, van aki szerint viszont már reménytelen...
3/15 anonim válasza:
Mindenre van esélyed ugyan úgy... Valaki csak 40 évesen találja meg az igazit
..Persze te előbb is megtalalhatod csak írom hogy ez nincs korhoz kötve
4/15 anonim válasza:
nem, ilyenkor a törvény bírái elé kell menj és kiherélnek bűneidért
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nincs korhoz kötve szerintem, nyugi 25 évesen semmi nincs veszve még. A barátomnak en vagyok az elso komoly kapcsolata, o 26 volt én 17 amikor osszejottunk és 7 éve egyutt vagyunk. :)
6/15 anonim válasza:
Lexarják. Tapasztalat.
Az más sokkal jobban zavarja őket, ha csúnya vagy. LOL
8/15 A kérdező kommentje:
Voltak pár hetes ismerkedések
2016. máj. 22. 21:33
9/15 anonim válasza:
Szerintem baj. Ebbol altalaban kovetkezik a bizonytalansag, szorongas, onbizalomhiany, amibol kovetkezik a kommunikaciora valo keptelenseg, a bezarkozas, az unalmas elet, amibol pedig az kovetkezik, hogy senki nem fog vonzonak talalni, ha atlagos vagy az alatti kinezetu vagy.
Ne kovezzetek meg, ezek a sajat tapasztalataim.
Es bizony rossz volt az ilyen ferfiakkal. Remelem, te nem hagyod, hogy ilyen sorsra juss.
23N
10/15 A kérdező kommentje:
Mi tekinthető unalmas életnek? Amúgy nem mindenki szereti a pörgős-kalandos életvitelt
2016. máj. 22. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!