Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farokkal van esélyem laza kapcsolatra?
Figyelt kérdés
12cm és elég vékony. Nem sokat tud. Így is kellhet valakinek?2016. jún. 4. 04:08
1/9 anonim válasza:
Ne aggódj, majd te leszel a lány a meleg kapcsolatban.
2/9 anonim válasza:
Éppen átlag alatt. A nők nem egy darab húsba szeretnek bele. Nem szabad feladnod!
3/9 anonim válasza:
Nem igazán, de hosszú távú kapcsolatra sem, hamar le fognak cserélni egy nagyobb farkúra.
4/9 anonim válasza:
Ha szerelmes beléd a lány akkor ez miatt nem fog kidobni. lehet hogy kicsi, de ha tudod használni és nem mész el 5perc alatt, meg mellette tudod kompenzàlni nyalással, ujjazással amitől elmegy, akkor lehetsz neki tökéletes az ágyban és nem a méret a lényeg!
5/9 anonim válasza:
Csak laza kapcsolatra lesz esélyed!szó szerint laza..
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs..aki laza kapcsolatot akar,annak elvarasai vannak.Nem hinnem,hogy csak szexre megelegedne ennyivel...ellenben,ha talalsz egy lanyt akit szeretsz es o viszont szeret,az mar mas teszta.Ha ugyes vagy es felejthetetlen elmenyt nyujtasz neki,nem gond a meret :)
7/9 anonim válasza:
Ez mind fhaszság!
Nekem 13 cm és már nem tudom számon tartani hány punciban járt a kis hancúr-rudika! :D
De legalább 10 alig 9 év alatt, amiben 4 komoly, tartósabb kapcsolat is benne volt...
30/F
8/9 anonim válasza:
Nem a farokméret fogja meghatározni.
9/9 anonim válasza:
7# es nem is sejted mért hagyott ott 9 nő is
mijen naiv vagy vazze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!