Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy itt szinte minden lánynak volt már dolga 20cm vagy a feletti farokkal?
Eddig 8 férfi volt szexuálisan az életemben. Egyik sem volt egyéjszakás, mindegyikkel szexeltem legalább 10-20 alkalommal. Mindnél rákérdeztem a méretükre egyrészt kíváncsiságból, másrészt azért 1-2 cm hibahatárral lehet látni szabad szemmel is hogy kinek hány cm.
Eddig durván:
13-13-14-16-16-17-19-21
Szerintem a nagyobb farkú férfiak alapból magabiztosabbak és ez miatt könnyebben találnak szexre partnert is. Tehát lehet hogy számszerűleg kevés mondjuk a 20 cm vagy feletti férfi, de azok elég sok nővel szexelnek, tehát sok nőnek van tapasztalata velük.
25/N
A mostani barátomnak 20 cm feletti, de akikkel előtte voltam, azoknak mind 15-18 körüli volt.
L
Nekem sem volt 17cm alatti péniszem talán 20-21 centis is volt.
21/L
5:
16 cm és felette lévőekkel mind jó volt, a kisebbekkel már többet kellett ügyeskedni úgy rémlik, de azokkal is lehetett élvezni ha maga a férfi jól csinálta. Legjobban a 19 cm-es tudta a dolgát, de őneki már elég sok partnere volt előttem is, tudta hogyan kell jól szexelni :)
Azt hiszem, én most megyek és elásom magam a 14 centimmel...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!