Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Esélyem sincs a csajnál, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyem sincs a csajnál, ha ilyen az expasija?

Figyelt kérdés

[link]

Kb mint ez. Szép nagy kocsival, vastag pénztárcával mellette.

A csaj is fullos egyébként külsőleg, meg sem akartam eleinte közelíteni, de tök aranyos amúgy.

Én viszont jelenleg nem vagyok több egy átlagos egyetemistánál, nincs ekkora karom, meg x6os BMW-m se.

Felmerült a kérdés, hogy akkor ne is próbálkozzak megfogni, ha korábban ilyen "vizeken" evezett?

2016. jún. 5. 12:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

42%-os, teljesen egyértelmű, hogy nem egy körökben mozgunk, így nem várhatom el, hogy megértsd. Nem is várom. Az meg, hogy hogyan gondoskodom a páromról, ha beteg, nem tudom, hogyan jön ide. Úgy mint mindenki más, gondolom; teát főzök, akár elkísérem dokihoz, meg egyéb ilyen banális dolgok a borogatáson keresztül a mentás kencéig. Miért mit gondoltál? :'D. Elmegyek shoppingolni (természetesen az ő kontójára), hogy "gyógyulgass, szívem!"? :D.

De egyébként nem tudom, miért ilyen ördögtől való, meg rögtön lehúzás az, ha a férfi nem engedi (meg nem is érezné jól magát tőle), hogy a barátnője felesbe fizetgesse a vacsorájukat, miközben százezres/milliós tétel különbség van a fizetésük között. Vagy minden egyes kiadásunk esetén százalékos arány számolást kéne végeznünk, csakhogy ne mondják rám azt megkeseredett emberek, hogy "beleadtam a puncit, és kész"? :D. Köszönöm, nem. Senki nincs lehúzva, mindenkiről gondoskodva van, boldogok vagyunk, köszönjünk, a párom pedig valószínűleg kiröhögne, ha holnap fizetésarányosan akarnék enni vagy akármit csinálni. Sajnálom, de vannak még férfiak, akik igenis képesek gondoskodni (és akarnak) is a párjukról.

2016. jún. 5. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Úgy jön ide, hogy a hozzád hasonlók egyből lelépnek amint már bem megy olyan jól a szekér. És akkor a természetesen az ő kontójára megjegyzésed után felháborodsz, hogy azt feltételeztem, hogy csak a puncidat dobod be a közösbe. De Mostmár biztosan tudom. Mint ahogy azt is, jigy kitartott vagy. Ebben az esetben remélem alaposan felkötötted a bugyidat mert lecserélhető vagy.

Azt se értem miért kéne rólad gondoskodni. Talán gyerek, fogyatékos vagy cselekvőképtelen vagy?

2016. jún. 5. 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Jaj, miert vagy meg mindig itt a rolam alkotott total hulyesegeidet irogatva, mikozben szerencsetlen kerdezot nem is ez erdekli?

Gondoskodni meg nem csak a fogyatekosokrol lehet. Nem ismered a szo jelenteset? Gondoskodas ha fozok valakinek egy finom levest hogy jot ehessen ha hazaer a munkabol, gondoskodas az ha valakinek csinalok mondjuk egy szenvicset reggelire vagy meghallgatom ami a lelket nyomja, vagy ha megtehetem akkor elviszem abba az etterembe amit tudom hogy szeret, arra a helyre amit tudom hogy imad... es meg megannyi dolog van. Csak azert mert sertegetni akarsz, ne irj olyan dolgokat amik azt engedik feltetelezni hogy nem ismered a szavak jelenteset.

Kitartott meg nem tudom hogy lehetnek, mikozben jelenleg tobb mint ezer kilometer valaszt el minket :'D. De mindegy te mindenhez IS ertesz gondolom :"D.

2016. jún. 5. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezzel egyetlen probléma, hogy 99%-ra mondom hogy a pasid egy BŰNÖZŐ.

Nézd meg az Aranyélet című sorozatot. Aki manapság Magyarországon ilyen nagy lábon tud élni,annak köze nincs a tisztességhez. Átlaghoz képest nagyon is jól keresek mérnökként, de amikor kiszámolom, mikor vehetek BMW-t vagy egy saját a veled hasonló szintű nőnek megfelelő lakást, akkor bizony elkeseredem. És akkor a számítása nem is veszem bele, hogy közben utazgatok ide-oda, mert úgy van kedvem.

2016. jún. 5. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Mint irtam, meg csak nem is Magyarorszagon lakik (vagy cirka 1800 km tav belefer ebbe orszagba szerinted? Ha mar rogton jon a sajat komplexusaid miatt itelkezes, legalabb olvass mar:'D). Plane nem bunozo. Szinten mernok, sajat vallalkozassal tobb uzlet agban is, de ez mar annyira vegkepp nem tartozik ide, hogy tenyleg elnezest kerek a kerdezotol, hogy ezekre is reagaltam.
2016. jún. 5. 23:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Es mielott megkapnam nem, nem amerikai/nyugat-europai/es nem, nem is olaj sejk. Egy total atlagos orszagbol jott, ahol az atlagfizetes picivel a magyar alatt van, illetve nagyon hasonlo.
2016. jún. 5. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!