Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála?
Két éve mgismertem egy fiút(legyen K), találkozgattunk minden szép és jó volt nyár végen összejöttünk. Ket hét múlva kimentem a családommal külföldre ezért szakítottunk. Az eltelt két év alatt rengeteget beszélgettünk viszont decemberben ez abbamaradt mert lett egy fiú az életemben akivel azóta már vége. Pár hete megint elkezdtünk beszélgetni és közben visszajöttem magyarországra. Hétvégén találkoztam a fiúval(K-val) és tudni kell, hogy barátnője van és pár hete azt mondta nekem, hogy nem tud engem még lezárni. Csókolóztunk és pár napra rá írta, hogy nem tud mit írni mert szereti a barátnőjét és tudja, hogy veldm meg lehetne valami amit két éve is szerettünk volna ès jogy benne nem fog ez könnyen lezajlani.
Most itt àllok és nem tudom mi tévő legyek. Szerintetek van még esélyem? Én 19 ő 22
Á, téged nem fog megcsalni, á, dehogy.
Szerinted a csókotok óta nem kúrta meg a nőjét és még mást is? Olyan naiv vagy mint a p1csa!
Szerintem így akar rávenni, hogy a szeretője legyél.
előadja a dilemmát, te kedves vagy, megértő, stb..
Ha kikezdesz egy pasival, aki kapcsolatba van, az előbb-utóbb azt fogja mondani: De hát végig tudtad, hogy barátnőm van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!