Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés az ilyen pasi?
Aki romantikus,tud udvarolni szép szavakkal,érzelgős,szentimentális...
Eddig csak egy ilyennel találkoztam,olyan szépen udvarolt.
Mert abban nincs semmi kihívás, ha azt mondod a lánynak amit hallani akar.
Mint egy iskolai fogalmazás, amit rutinból megírsz ötösre.
Na,akkor szepen ki is fejtem a velemenyem. Hanyingerem van a mai lanyoktol, noktol. Hogy miert? Az a tipus vagyok, aki oszinte, normalis, es szepen, finoman kozeledek egy nohoz, nem nyalasan, de azert ereztetem vele, hogy van erteke, sokat nevettetem, es nagyon odafigyelek ra. De mi kell egy mai nonek? Legyel egy bunko, nagykepu f.@sz, es kajak ilyet lattam a multkor, hogy egy no kitett egy olyan messenger beszelgetest az egyik kozossegi oldalra, amiben az zajlott le ,hogy ket feltehetoen hatalmas iq-val rendelkezo no arrol beszelt, hogy egy ferfi ne csak akarja hogy akarjam, hanem jatsszon ki okosan, meg ehhez hasonlo baromsagok...agyam eldobom, hanyok komolyan...ekkora marhasagot. De persze a legtobb nonek ez kell. Hazassag, gyerek, telnek mulnak az evek, egy ido utan amikor a no ertektelennek erzi magat, akkor kijon az, hogy nem is olyan jo az, ha egy ferfi bunko, ontelt. Aztan mit csinal a no? Felrelep. Hat ezek vagytok ti!
(Tisztelet a ritka kivetelnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!