Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés a szentimentális, érzelgős pasi?
Mert a nők teljesen kiölik a férfiakból az érzéseket
2016. júl. 3. 22:01
Tán nem merik felvállalni az érzelmeiket, félnek, hogy sebezhetőek lennének tőle, és inkább elfojtják az ilyen dolgokat és tudomást se akarnak venni róla. Ja meg van az a sztereotípia, hogy egy pasi nem lehet érzelmes, mindig határozottnak , keménynek kell lennie, és valaki szerint az érzelem meg nem férfias. Plusz a pasik hát valójában alapból is inkább a logika emberei, és a nők az érzelmek emberei inkább. Amúgy nemtom.
2016. júl. 3. 22:03
Vannak, csak nem veszitek észre őket.
Meg ahogy #1es is írta. Na meg érzelgősséggel nem lehet semmit elérni a lányoknál, így marad a nem érzelgős, "rosszfiús" rész. Ezt a saját példámon tapasztaltam meg, régen érzelgős voltam, de már nem tudnék az lenni.
2016. júl. 3. 22:05
Én romantikus srác vagyok, aki imádja a nagy összebújásokat, esti sétákat, tartalmas beszélgetéseket...csak sajnos nincs barátnőm...úgy vettem észre, hogy a lányokból kiveszőfélben van a romantika. :(
20/F
2016. júl. 3. 22:08
5/15 anonim válasza:
azért mert rájönnek, hogy azzal nem érnek el semmit! Folyton azt látják, hogy a rosszfiúk vannak a szép lányokkal, akik rendesen megkefélik őket. Ezt a cimbórám példájából is látom. Sokat érzelgősködött, nem volt senkije. Váltott rosszfiúsabb stilusra és lett csaja. Volt olyan csaja, amelyik szűz volt és a 3-dik randin megkefélte elég tisztességesen. Utána meg sms-ben kérte meg hogy ismételjék meg a dolgot :)
2016. júl. 3. 22:27
én szerintem érzelgős vagyok de eléggé sokat kell a lányokban csalódnom..
2016. júl. 3. 23:55
Nézz körül a barát zónában, ott lesz dögivel!
2016. júl. 4. 01:04
Én szentimentális és érzelgős vagyok. Dugunk?;)
2016. júl. 4. 16:41
Én az vagyok, érzelgős, romantikus, odabújós, és sajnos csak rossz tapasztalataim vannak. Nagyon kevés az olyan lány akinek ez bejön, de én még 1-el sem találkoztam :(
20/f
2016. júl. 5. 12:59
én 22 éves vagyok. Érzelgős, romantikus, egyedi :)
Sok lánynak pont az nem tetszik, hogy kicsit könnyedebb vagyok, és nem vagyok az a rossz fiú típus.
2016. júl. 6. 22:52
Kapcsolódó kérdések: