Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés az ilyen pasi?
Aki romantikus,tud udvarolni szép szavakkal,érzelgős,szentimentális...
Eddig csak egy ilyennel találkoztam,olyan szépen udvarolt.
Azért azt is tegyük hozzá, hogy ahhoz hogy "udvaroljak" olyan nő kell, aki ezt "megérdemli" vagy "kiváltja" belőlem.
Aki érdekel, és felkelti a figyelmem. Az ilyen viszont meglehetősen ritka.
szerintem megfelelő lány több ilyennel is találkozik...
a mai t1n1 p1cs4k hol várnak udvarlást??? meg se érdemlik :D
a kedves rendes lányok megérdemlik :P
23F
Mert egyre butábbak az emberek...
Kérdezd meg 10 embertől, mi az a reciprok. Majd kérdezd meg, hány szinonimáját ismeri bármelyik általad kiválasztott szónak. Ehhez, hogy valaki ilyeneket tudjon csinálni, legalább választékos szókincs és intelligencia szükséges.
Egy mostani átlag pasinak nincs. Egy férfinak van...De a férfi ritka dolog.
Nem akarom magad dicsérni, hogy férfi vagyok, de szerintem kétségtelen.
Hát van pár, csak csúnya és valszeg nem kellene neked.
Ha meg jóképű minek vesződjön ilyennel, ha amúgy is megkap sok mindenkit pusztán kinézet/határozottság kombóval?
Hát régebben eléggé az voltam aztan fikaztak erte.Volt egy gyerek ez a tipikus "nagymenő" 165 magas 40 kg.Aztan eleg gyakran nekemesett a haverjaival.Persze erosebb voltam de bekes es nem utottm nagyon vissza de azert megvedtem magam.Aztan emiatt kesobb enis bealltam a sorba többnyire.
Később meg elment hatosztalyos gimibe kesobb enis pont veletlen ugyanoda kerultem ugyanabba az osztalyba es fordult a kocka.
Itt engem szerettek meg bár neha voltak bunkos megnyilvanulasaim de kesobb leszoktam rola es most is eleg jol megvagyok igy.
Volt ilyen kis nevtelen felmeres mindenki irt par sort mindenkirol h mit szeretnem es mit nem benne.
Es ott jol jottem ki.
Roviden sok a bunko es a kedveseket is bunkova teszik kiveve ha jpont jo tarsasagot fog ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!