Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy inkább testvérként meg barátként nézek a pasimra 3 év után? Ez vajon mitől lehet? A szex is kevés már, nem kívánom úgy, mint régen. Ez mitől van? Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 21:46
1/6 anonim válasza:
érzelmileg kötődsz hozzá? vagyis nem érzed azt, a nagy "lázas" szerelmet de mégis szereted?!
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, szeretem. A nagy lángolás elmúlt, sajnos...
2014. máj. 14. 21:51
3/6 anonim válasza:
Én is így jártam, bár lehet én már az elejétől fogva nem is voltam szerelmes belé, csak kötődtem hozzá. Szerintem ha így érzed, vagy próbáljátok helyre hozni.. Sokat veszekedtek? Mindig csak a hibákat látod benne?? Mert akkor dobbants és megkönnyebülsz
4/6 A kérdező kommentje:
Voltak viharosabb időszakok, de nem veszekszünk vérremenően. Én lehet hevesebb vagyok, de ő meg egyáltalán nem. Nem tudom hogy ez mi a frász:S
2014. máj. 14. 22:24
5/6 anonim válasza:
Ugyanez az eset fordult elő nálam is. Egy év után nem érzem a lángolást, de szeretem és kötődök hozzá. Képtelen vagyok kidobni mert imádnivaló. Mostanában sokat veszekszünk, de 18 évesek vagyunk, ő most érettségizik én jövőre és feszültek vagyunk az iskola miatt. Tanácsot nem tudok adni csak amit az előttem szólók. Próbáljátok meg rendezni. Mi sok közös kiruccanással próbálkozunk. Kettesben megyünk ide-oda. Egyenlőre úgy tűnik bevált. Persze megbeszéljük mindig a veszekedések okát is, hogy legközelebb már ne legyen vitatéma.
6/6 H.Liliána válasza:
Én is éreztem hasonlót. Ez àltalában csak átmeneti, stresszes időszak miatt alakul ki. Át kell gondolnod, hogy tudnál-e nélküle élni? Hogy neked jobb lenne-e külön? Változhat-e még ez az érzés? Nem érdemes sok szèpet elfobni pillanatnyi érzelmi nehézségek miatt, ha van rá esély, meg kell próbàlkozni a kapcsolat megjavìtásávsl.Persze, ha már tényleg nem tudnád szerelemmel szeretni, ne húzd sokáig a vallomást, mert minél később cselekszel, annàl kellemetlenebb lesz, annàl jobban fog fájni neki. Ha nem szereted, ne pazarold az időd! Olyan rövid ez az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!