Ha valaki nem jó pasi, akkor miért nézik sokan levegőnek? Bármit tesz az kevés, de ha a jóképű már nem csapja az arcukba az ajtót akkor elájulnak tőle hogy milyen rendes, kedves. Miért van ez?
A társasházban ahol lakom van az emeleten egy csaj akivel minden nap találkozom. Mindig udvariasan köszönök neki, kinyitom az ajtót ahogy illik. Viszont eléggé levegőnek néz, vissza se köszön, látszik rajta, hogyha valakitől irtózik külsőre mint tőlem azt emberszámba se veszi. Nem próbálkoztam nála, nem jópofiztam, nem stiröltem soha! Felesleges is lenne, nem vagyunk egy kategória.
Múlt héten mentem hazafelé a munkából és láttam hogy egy csaj defektet kapott és nem tud mit kezdeni, minden autó simán kikerüli. Mindig minden esetben segítek ha valaki bajban van, ezért megálltam. A szomszéd csaj volt az, sírt. Hiába hívott bárkit, nem értek rá eljönni érte. Elkezdtem cserélni a kereket, tiszta kosz lettem. Ezalatt beszélt hozzám, megköszönte, jópofizott hogy így meg úgy szomszédok vagyunk. Közben jött a házunkból egy másik srác, odajött. Magas, jóképű, kigyúrt, szakállas akiről a nők álmodoznak. Természetesen nem segített nekem hanem leállt a csajjal beszélgetni. Onnantól hozzám egyik se szólt, mégha kérdeztem is. Elröhögcséltek. Amikor kész lett, a srác szólt oda, hogy "megvan haver?", mintha valami kihívott assistance szolgálat lennék és beült a vezetőoldalra a csaj meg mellé. Elhajtottak. Se szó, se beszéd!
Azóta is találkozom a csajjal minden nap, de ugyanúgy levegőnek tekint, elfordítja a fejét. Nem értem miért? Hallottam, hogy meséli másoknak hogy milyen kedves, segítőkész pasi segített neki kereket cserélni a házból és utána még el vezette a kocsiját hazáig nehogy baj legyen! Ez ugye nem én vagyok, hanem a másik srác aki csak állt ott nyomta a sódert és cigizett.
Már 4 szomszédunk mesélte, hogy nemcsak jóképű ez a gyerek, hanem még rendes és udvarias is!
Mi ütött az emberekbe? Miért viselkedik egyáltalán így valaki?
Legközebell rugd a csaj lábára az lengőajtót, utána észre fog venni. Tudod a nők a bunkó gyökereket szeretik, valamiért ez a stílus vonzza őket.
Ne nézz több romantikus filmet, az mind fikció. Kb. mint a star wars, csak más a díszlet
A magabiztosság hiánya a baj veled. Egy ennyire alázatos ember, mint te, még lányként sem tetszene mindenkinek, férfiként meg főleg nem. Mit nyalod a fenekét olyannak, aki levegőnek néz? Kétszer nem köszön vissza valaki, harmadjára már te is menj el mellette szó nélkül és engedd csak el az ajtót, hadd csapódjon a fennhordott orrára, mindjárt jobban tisztelne téged. A kocsiszerelés szintén.. úgy bántak veled, mint egy balekkal, mert -ne haragudj, de- az is vagy!
Na nem baj, tanulj az eddigiekből: nem azt mondom, hogy az említett lány és fiú korrekten viselkedett, de veled is van gond. Ne ess át a ló túloldalára és ne csússz-mássz senki előtt. És ne magyarázd be magadnak, hogy a külsőd miatt néznek át rajtad, nézz utána a "viktimológia" jelentésének. Te jelenleg áldozattípus vagy.
Ne olyan csajoknál akarjál bevágódni, akikről érzed hogy nem a Te értékeidre vevők. A külsőt is lehet fejleszteni jól öltözöttséggel, ápoltsággal, kis sporttal. Ha már nem diák vagy, akkor legyen egy kis egzisztenciád is. E kettő már bőven sokat javít a fellépéseden.
Olyan csajnak, aki nekem nem köszönne vissza, újabb találkozásokkor már csak kedvesen bólintanék, ajtót is magam után zárás helyett csak akkor adnám a kezébe, ha 3 m-en belül van. A defektnél azért megálltam volna neki, de csak segélyszolgálat hívását ajánlottam volna fel neki. Kerékcserét csak akkor kezdtem volna neki, ha erre külön kért volna, de közben is elvártam volna a segítségét. Az viszont már abszolút a lúzerség teteje, hogy még akkor is folytattad a kerékcserét, amikor másik sráccal kezdett csevegni. Ekkor könnyeden mondhattad volna, hogy látom közben jött segítség, sziasztok további szép napot.
Na én is hasonlót tapasztalok. Nem ennyire durvábbat, és nem csak a csajokkal. Mindent sokkal jobban elismernek ha valaki jóképű mellé. Egy haverom van például aki nagyon jó gitáron. Buli volt és előkerült. Nehéz művet játszott aminek még jó is volt a hangzása, és elképesztő szólót imprózott bele (10+ év tapasztalata érződött). Szegény nem annyira jóképű, megdicsérték de olyan "oké" volt. Erre jött a másik tipikusan szépfiú gitáros gyerek. Csak kezébe vette az akusztikust csajok már körülötte. Játszott 3 akkorddal egy számot amit nem is mindig sikerült helyesen fogni vagy pengetni, mellé énekelni próbálta valami akkori popslágernek a szövegét (semmi közük nem volt egymáshoz). Nem kell mondanom hogy "játssz még egyet" "azta de ügyes vagy" meg a többi hasonló.
Másik eset velem volt. Kint a parkba szórakoztunk. Én alapvetően nem tartom magamat rondának, de míg hosszú hajam volt el kell ismerni hogy eléggé egyedien néztem ki. Na szóvl már nem is emlékszem pontosan milyen kombót küldtem ki, de nem kezdő mozdulatokat. Természetesen senki észre se veszi (nem mintha azért csinálnám). Jött oda egy srác, kézen állt 3 másodpercig majd abból csinált egy bukfencet (nem szólók be senkinek mert lehetnek az emberek kezdők, de ez akkor is alsós anyag). Rögtön mindenki körülöttünk: Aztaaa!!
És itt még azt se lehet mondani hogy ezért mert kockás hasa volt, mert nem volt az. Csak egyszerűen valami kémiailag olyan körülötte hogy az embereket vonzza. Jó lehet ilyennek lenni...
Ami veled történt viszont hatalmas bunkóság volt. Ezentúl én úgy leszarnám, ha köszön se köszönnék vissza. Legközelebb meg ha lehetőség adja és lerobbant még a mellette lévő pocsolyába is belehajtanák.
Pf.. Hát annak a kis királyfi csávó fú de lenézném az ilyet..
Erre a kérdésére én úgy reagáltam volna
"megvan haver? - Csináld te bzdmeg ha ennyire érdekel! És levágnám a kulcsot a földre vagy amit épp csinálok otthagynám és mennék tovább.
Elvégre ez a viselkedés forma előzményekből itélve, teljesen jogos lenne részedről a lányra is.
Ezekután szerintem is legyél vele kicsit flegma, ne nyiss neki ajtót, mert nem érdemli meg az ilyen hogy kiszolgálják. Napi Bölcsesség: Úgy bánj vele, ahogy ő is veled.
Azt azért elárulhatnád kérdező, hogy miért nyalod a seggét egy ilyen egoista, bunkó p...csának?
Nem köszön, inkább el is fordítja a fejét, ha meglát, de te rendületlenül ugrassz, ha bajban van. Úgy bántak veled az autószerelésnél, mint egy ostoba buta balekkal. Ne haragudj, de ezek alapján az is vagy.
Hagyd ezt a csajt a francba. Ha nekem nem köszön valaki, én sem köszönök neki utána, legyen akárki is az illető. Vágd rá az ajtót, ne fogd meg neki akkor se, ha mögötted van, ne köszönj neki semmikor. Hidd el, mindjárt észre fog venni. De az ilyen nagyon alázatos, meghunyászkodó szolga típus még lányban is kissé taszító, szerintem változtass ezen. A csajnak meg a szomszédoknak sz@rd le a véleményét. Felesleges ilyenekkel foglalkozni.
Bár nem mondom, hogy helyesen tetted, hogy mindig köszöntél neki, amikor ő pillantásra sem méltatott, de az, amit a csaj veled művelt az autószerelésnél, az kib..szott nagy bunkóság volt.
Ezek után én tuti rávágnám az ajtót, akárhányszor mögöttem van, és akkor sem köszönnék vissza neki, ha köszönne. Azért mindennek van egy határa. Ha meg a szomszédok elkezdik a mondókájukat én csak annyit mondanék a helyedben, hogy valóban kedvesen elbeszélgettek egymással, miközben te szerelted a kereket. Az ilyen egoistákra nem szabad időt pazarolni. Legközelebb ha segítségre szorul, szimplán menj el mellette köszönés nélkül, aztán oldja meg maga vagy az álompasija. Ennyi. Neked meg nem kell a szolgájának lenni, nem vagy te alattvaló.
Egyetértek az előzőekkel.
Ha ennyire megalázkodsz mások előtt, akkor ne csodálkozz azon, ha emberszámba se vesznek.
Köszönsz neki. Visszaköszön? Nem. Akkor innentől nincs miről beszélni, te se köszönj neki és kész. Miért akarsz mindenáron udvarias és segítőkész lenni egy olyan emberrel, akinek kb tökmindegy, hogy létezel-e vagy sem? Gyanítom ha elköltöznél, észre se venné. Az ilyen egoista bunkókra kár pazarolni a jó szándékot, mert vagy nem értékelik semennyire se, vagy csak visszaélnek vele.
Én max egy lebunkózás után hagynám a francba ezt a libát. Amit ő művelt veled az autószerelésnél, az meg hatalmas nagy taplóság volt.
Amúgy hidd el: ha udvarias vagy vele, köszönsz, meg segítesz neki akkor le se fog sz@rni téged. Ellenben ha csak egyszer ráb szod az ajtót, akkor egyből észrevesz. Hagyd a francba, legyél kedves olyannal, aki viszonozza is ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!