Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nőként félek, hogy nem leszek jó az ágyban. Tippek?
Sziasztok!
Nem tudtam rendesen bevenni és kényeztetni. Megpróbált "segíteni" azzal, hogy rányomta a fejem, de csak fuldokoltam tőle. És féltem attól is, hogy elmegy a számban. Még soha nem ízleltem és tartok tőle.
Nem mindenki szereti az orális szexet csinálni. Én se. Lehet lepontozni, de nem csinálom. Ez szerintem nem baj, ha a pasinak ez nem jelent gondot. Szóval azért nem árt tájékoztatni erről. :)
A szex egész más. Attól ne félj! Ha eddig jó voltál nem lesz gond most sem!
Hajrá! :)
Az életben az az igazán szép, hogy nem vagyunk egyformák. Varázslatos élmény megismerni a másiknak a testét. Miért nem szánjátok rá az időt? Mondjátok már meg, hogy hová kell rohanni és mindent akarni de már azonnal? Főleg, hogy mindkettőtöknek van hová fejlődni...
22/L
Remélem kamu. Soha érted soha nem venném a számba egy gyerekem korú suhanc'-nyikhaj stb farkát!
Ha fiatalabbal 30+körülivel lenne dolgom akkor is eőször megismerném, majd egymás testét fokozatosan érzékien - az oral a lehető leg intimebb dolog számomra, bízom és szeretem azt a férfit akit így kényeztetek.
Ez így nem jó, nem bensőséges-csak olyan (ne haragudj)szutyok leszel tőle.
Ha igazán kívánsz valakit és ő is szeret teljesen mások a mozdulatok, ízek illatok- okosan legyél jó -ha nagyon fontos hát szexelj vele, -de ne orált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!