Introvertált nőként mindig hátrányban leszek?
Már gyerekként se ment a beilleszkedés, most meg igazi hátrányban érzem magam, az extrovertált, már már magamutogató, társaság hangja nők mellett.
Értelmes, művelt nő vagyok, sok mindenről lehet velem beszélgetni, és szeretek is. Csak nem az a típus vagyok, aki túlharsogja a többieket, csak hogy mindenki rá figyeljen.
Introvertált vagyok, ráadásul INFJ, és az enyhe autizmus egy-két jele is felismerhető nálam, bár nem voltam így diagnosztizálva. (jó probléma megoldókészség, logika, bizonyos dolgokban kiemelkedő, ellenben visszamaradott szociális készségek).
A párkapcsolatok terén nem ilyen vészes a helyet, több éves kapcsolatom van. De a barátkozás nem megy.
És a legrosszabb, amikor mondják, hogy "hát, próbálj olyan lenni, mint azok a lányok". Ez természetesen nem megy, hiszen én nem olyan vagyok, maximum meg tudnám játszani, de elég gyengén.
Így mindig hátrányban leszek másokhoz képest?
22N
Szerintem semmi gond nincs veled, csak más vagy mint a többi csaj.
Próbálj ki új dolgokat ami sikert hoz az életedben.Így hamarabb jön meg a bátorságod ami megkönnyíti az emberek felé érdeklődésed.
Ebből a szempontból igen.
De azt szerintem jól teszed, ha nem játszod meg magad, tényleg értelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!