Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy értelemmel...

Aszisz01 kérdése:

Mit tegyek, hogy értelemmel töltsem meg az életemet? 40 éves nőként se családom, se gyerekem, se baráti társaságom. Mit csináljak, hogy ha kb.10 év múlva visszanézek, akkor büszke leszek az életemre? Ki, mit javasol?

Figyelt kérdés

2012. júl. 27. 15:18
 1/7 2xSü ***** válasza:

1. Keress valami hobbit, ami akár kicsivel több is mint hobbi. Magyarán keress valami életcélt. (A munka, a család, a karrier nem valódi életcélok. Részben azért mert csak eszközök, részben azért, mert nem emberhez méltó nagyságú célok.)

2. Keress barátokat. Ha hobbid van, akkor biztosan találsz olyan embereket, akik ugyanazt csinálják, mint te. Vagy járj el ilyen-olyan kulturális programokra, ami valóban szimpatikus a számodra és közösséget teremt. (Pl. előadások, stb…)

2012. júl. 27. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ha az anyagiiak engedik akkor segíts a beteg gyerekeken akik rászorulnak, De ha nincs is olyan sok pénzed vigyél apró örömöt szerencsétlen kis életükbe. Nekem ez nagy álmom bár még csak 17 éves vagyok és lehet viccesnek tűnik a naivitásom. :)
2012. júl. 27. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne arra hajts, hogy büszke legyél az életedre!

Egyszerűen éld úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Nem tudom, mennyire vagy antiszociális, de ha tényleg nincsen családod, barátaid, akkor komoly gondok lehetnek. Nyílj meg a világnak!

Még nem késő megtalálni életed párját. És KOMOLYAN mondom, nem késő még a gyerekvállalás sem.

2012. júl. 27. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress egy férfit,és menj hozzá feleségül,szülj neki gyerekeket!Csak ennyi az egész:)
2012. júl. 27. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Utazz!!!

Én ha a helyedben lennék eladnám mindenem. És csak mennék. 1 hátizsáknyi cuccal.

Tulajdonképpen 40 évet a sutba dobhatsz, de a következő 2-5-10-20 éved annyira izgalmas lehet amennyire csak szeretnéd.

Alkalmi munkákat bárhol a világon találhatsz.

Rengeteg ember megél az utazásai során, akkor neked is sikerül.

2012. júl. 30. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Először barátokat kell keresni :(

tudom hogy nehéz, ez nekem már 35 éves férfiként is az..

szerintem testmozgás (pl. kirándulás) közben lehet a legjobban ismeretségeket kötni, de bármilyen hobbi jó lehet erre.

2012. júl. 30. 14:15
 7/7 anonim válasza:

Kerner Tibor: Az öt év csodája :-)

Olvass célállításról, önszervezésről pár könyvet, és közben rájössz majd, mi is a feladatod, célod ezen a bolygón :-)

Sok sikert!

2012. okt. 27. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!