Milyen egy büszke nő? Hogyan nyilvánul meg?
-Primitív viccekre,-beszólásokra, -gondolatfoszlányokra nem is méltatja a választ, hallatlanná teszi.
-Nem piszkítja be a kezét "alantos" munkával.
-Ha valaki nem egy társadalmi szinten van vele, azt lenézi, kibeszéli a háta mögött, ha a társaságában van úgy kezeli, mintha az ott sem lenne.
Egy büszke nő nem ugrik a párja minden egyes szavára, inkább ő "ugráltatja" a férfit.
Ha valami gond adódik a kapcsolatban, valószínű, hogy a párjára keni az egészet, és elvárja, hogy ő változzon meg, és ő tegyen adott probléma megoldása érdekében lépések, ő (a nő) ugyanis tökéletes, és biztos, hogy nem ő hibázott.
Talán nem is féltékenykedik, úgy gondolja, ő a legjobb, ha a párja megcsalja, vagy kikancsingat, akkor is gondolja magában, hogy százszor jobbat is találna magának, hiszen ő az Úrnő.
Csak nem büszke nő szeretnél lenni?
Megjátszani nem lehet, és nincs is értelme, mert nevetséges. Sok ilyet láttam.
Ha büszke vagy magadra, akkor tudni fogod minden helyzetben, hogy hogyan viselkedj. És ekkor mások is látni fogják, hogy te büszke vagy.
Tehát ez belülről jön!
De igen,szeretnék büszke nő lenni.A barátom atz mondja,h nem vagyok büszke és nem is úgy viselkedek,miont egy büszke nő....És ez eléggé zavar,mivel nem is tudom pontosan,h milyen is és hogyan is viselkedik egy büszke nő...
Köszönöm!
Csak legyél nő .. ne hisztizz, ne hódolj be, ne alázkodj meg, ne hagyd az igazad stb.
Hidd el, ha ilyen leszel, megbánja még, hogy ezt kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!