Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lányok véleménye érdekelne, akiket beindít egy házas pasi. Mi ennek az oka?
Megmagyarázható egyáltalán?
Amióta jegyes vagyok egy lánnyal, két munkatársnőm is van, akik sokszor szemeznek velem. Néha picit úgy érzem, vonzódnak hozzám, pedig eddig nem úgy éreztem. Rövid időn belül házas leszek. Pont most leszek kitéve ilyen ostromnak?
"Hidd el a menyasszonyom sem egy szent, de ebbe nem akartam belemenni. Te félelem nélkül házasodtál? :)"
Akkor minek veszed el? Vagy ez már a kezdetektől ilyen nyitott házasság lesz? Én elfogadom ezt is, csak ne csapjátok be magatokat. Meg egymást.
Én már 5 éve együtt éltem a barátnőmmel amikor elvettem, nagyjából tudtam mire számítsak. Nem mondom, hogy minden tökéletes nálunk, de azért legalább úgy indultunk neki, hogy az lesz.
Ezt en is tapasztaltam.
Van egy férfi akit december ota ismerek, viszont miota megtudtam, hogy felesége van meg családja annyira vonzódom hozza (szexuálisan) hogy az hihetetlen:DD
Szoval a jelenség tenyleg valos..
18/L
Persze kérdező mert ha házas vagy, akkor van egy állandó nőd és nem fogsz mindenféle söpredék rib***oz odamenni, hogy megalázkodj előttük meg fizesd a sz***jait. Ez egyrészről veszélybe sodorja a mocsok élősködő életmódjukat, másrészt ba***a az egójukat. Ezért nyomulnak rád. Persze előadják ezt a hazug áltudományos baromságot, hogy mert ha egy nőnél sikeres vagy akkor a többinél is az leszel.
A tinip*ák meg azt hiszik ha van lóvéd esküvőre akkor vastag vagy és le lehet majd húzni.
Azert ez nem mindenkire igaz utolso...
Nálam pl nem a pénze dominált.
Mivel edző ezért tudom, hogy nem olyan anyagi háttérrel rendelkezik, mint egy doki:D
Ez tenyleg egy megmagyarazhatatlan dolog..
Persze, te mar tudod, hogy lesz férjem:D
Azt josold mar meg, hogy hany gyereket fogok szülni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!