Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne pár adat, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Nos az a lényeg, hogy érdekelne lányok tapasztalata, hogy a fiúk borotválják-e maguknak intim tájékon vagy sem.
Kort írnátok, milyen a pasitoknak?
2016. máj. 12. 10:08
1/10 anonim válasza:
Többnyire rövidre nyírt, ritkán lecsupaszítja. 36 éves.
21L
2/10 anonim válasza:
Ne,mert az úgy nagyon kisfiús,de dzsungel se legyen.:)21/L
3/10 anonim válasza:
Csupasz, de jó a rövidre nyírt is.
4/10 anonim válasza:
Férjem rövidre nyírja, nem borotválja, mert attól kipattog.
Szeretőm borotválja.
N25
5/10 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet általánosítani, de tény hogy sokkal több nő szereti ha nem teljesen csupasz! ,,borostas" ha lehet ilyet írni. Az valamennyire izgatja a nő nemiszervenek is.. olyan gáz már mikor teljesen csupasz vagy ha nagy kunkori szorszalak vannak rajta..
6/10 anonim válasza:
Csupasz és ezt is szeretem.
24 ő 31
7/10 anonim válasza:
Borostás nagyon gáz, mert bök. ( ahogy a borostás punci is).
9/10 anonim válasza:
10-ből 6 rövidre nyírt, 3 csupasz, 1 szőrös sajnos.
Mindez a 20-29 éves férfiakra vonatkozik durván részemről.
20/L
10/10 anonim válasza:
A barátom borotválja én meg szeretem úgy. Jó sima. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!