Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan lányok véleménye érdekel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányok véleménye érdekelne, akiket beindít egy házas pasi. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Megmagyarázható egyáltalán?

Amióta jegyes vagyok egy lánnyal, két munkatársnőm is van, akik sokszor szemeznek velem. Néha picit úgy érzem, vonzódnak hozzám, pedig eddig nem úgy éreztem. Rövid időn belül házas leszek. Pont most leszek kitéve ilyen ostromnak?

2016. júl. 8. 12:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%

A házas pasi is csak akkor izgalmas meg érdekes, ha egyébként meg van a vonzalom. Ha nem tetszik az illető, vagy nincs ami megfogjon benne, tök mindegy, hogy házas vagy egyedülálló.

Egyébként azért izgalmas harmadiknak lenni, mert a férfi annak ellenére árulja el a nejét, hogy szereti, mert annyira ellenállhatatlan vagyok...

2016. júl. 8. 12:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Az az oka, hogy a korosztályomban már mindenki házas :)
2016. júl. 8. 12:43
 3/19 anonim ***** válasza:
Mivel foglalt vagy nem fogsz odamenni megalázkodni előttük, hogy jó benyomást tegyél rájuk, tehát nem tehát nem ők a jó csajok és ezt nem viseli el a kicsi egójuk.
2016. júl. 8. 13:14
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotok.

#1: A második bekezdésedben megfogtad a lényeget szerintem.

#2: Ez is egy fő szempont. Bizonyos életkorban valóban ritka lesz a szingli.

Egyébként 26 vagyok. A mai világban mondhatni korán kezdem. De tele is vagyok félelemmel, kétellyel...

2016. júl. 8. 13:14
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

Ha már most tele vagy félelemmel meg kétellyel akkor inkább add vissza a gyűrűt.

Nem fog örülni neki, de még időben van, te meg nyugodtan kipróbálhatod magad a munkatársnőidnél.

Üdvözöl menyasszonyod apja.

2016. júl. 8. 13:35
 6/19 anonim ***** válasza:
16%

Csak Nehogy egyszer téged is igy áruljanak el.

2016. júl. 8. 13:41
 7/19 anonim ***** válasza:
Engem már volt, hogy beindított foglalt férfi, de nem azért, mert foglalt volt. Az csak a szomorú tény volt a vonzalom mellé.
2016. júl. 8. 13:59
 8/19 anonim ***** válasza:

#2: Ez is egy fő szempont. Bizonyos életkorban valóban ritka lesz a szingli.

Nincs az olyan nagyon messze. Én 30 vagyok :)

2016. júl. 8. 14:08
 9/19 A kérdező kommentje:
#2: Én is randiztam 30-as nővel. A házasságom nem tudom, hogy fog alakulni, lehet még leszek az érem másik oldalán.
2016. júl. 8. 14:14
 10/19 A kérdező kommentje:
#5: Hidd el a menyasszonyom sem egy szent, de ebbe nem akartam belemenni. Te félelem nélkül házasodtál? :)
2016. júl. 8. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!