Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak eddig összesen hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak eddig összesen hány prostituálttal voltatok együtt?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
52%
106, és te leszel a következő
2016. nov. 3. 15:13
 52/67 anonim ***** válasza:
87%
nullával
2016. nov. 3. 15:19
 53/67 anonim ***** válasza:
100%

Csak kommenteket jöttem olvasni és làtom itt a korosztàlyokat.

Aki volt prostival az örüljön neki

Aki pedig nem akar vagy nem teheti meg õ is örüljön majd talàl magànak valakit aki megadja neki szeretetbõl. Nyílvàn nem pontozom le azokat se akik jàrtak/jàrnak prostikhoz mindenki megtalàlja a maga pàrjàt és szerintem a sajàt szexuàlis élete az az õ dolga nem kell veszekedni rajta. Valaki élvezi az életet valaki meg a hagyomànyos "ennek igy kell lennie mert apu is igy csinàlta" életet követi.

Egy làny véleménye és bocsi ha ide pofàtlankodtam.

2016. nov. 3. 16:21
 54/67 anonim ***** válasza:
100%

"és szerintem a sajàt szexuàlis élete az az õ dolga nem kell veszekedni rajta."

Ez a legértelmesebb gondolat ennél a kérdésnél.

2016. nov. 3. 20:12
 55/67 anonim ***** válasza:
53%

53

te is prostizol?

mármint srácokat rendelsz magadnak? honnan amúgy? érdekelne engem is néha csak úgy névtelenül, bele a vakvilágba, adjunk neki ami belefér ...

2016. nov. 6. 14:40
 56/67 anonim ***** válasza:
0%

0. Tényleg az a véleményem, hogy szánalmas dolog fizetni egy csajér 15 k-t, mikor egy kávé árából is kijön egy hasonló aktus'.

Viszont eléggé kíváncsi vagyok, mégis milyen egy "tapasztalt" nővel :D Remélem nem ragad el a kíváncsiság

20 /f

2017. febr. 8. 13:17
 57/67 anonim ***** válasza:
5%
Esküszöm tiszta hülye vagyok, hogy ingyen dugtam az eddigi partnereimmel. A legközelebbi alkalomért már pénzt fogok kérni. Legalább tisztelni fognak.
2017. febr. 8. 23:45
 58/67 anonim ***** válasza:
100%

Kb 100-zal. Volt amelyikkel 15-20x is.

Mert támogatom az egyetemistákat tanulmányaikban. :))

2017. márc. 12. 17:15
 59/67 anonim ***** válasza:
3, azon a héten amikor kipróbáltam. Már 1 éve egyedülálló voltam és kilátástalannak éreztem, hogy találjak valakit aztán rákaptam és mentem minden 2. nap 1 héten át :D
2017. márc. 12. 17:25
 60/67 anonim ***** válasza:
kb 30. Sok az átlagos szolgáltató de ki lehet fogni aranyost,kedvest is.A legtöbb meglepően szép.Sokszor jártam vissza ahhoz akivel jól éreztem magam,volt akihez évekig is és a mai napig tartjuk a kapcsolatot.
2017. márc. 12. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!