Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak eddig összesen hány prostituálttal voltatok együtt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 10:28
1/67 anonim válasza:
1, de csak kíváncsiságból. Vadászni jobban szeretek.
3/67 anonim válasza:
Szánalmas az a férfi aki fizet a szexért...bocsi, de úgy gondolom, hogy senki sem annyira tré, hogy ne találjon erre nőt. Max tegye lejjebb a mércét.. Ha meg gyík csajozni, verje ki inkább mint egy száz farkat megjárt nőnek fizessen.. Naaaaa mindegy
27/L
4/67 anonim válasza:
0 és ezt a számot nem is akarom növelni...
23F
6/67 anonim válasza:
azért a prostikba se járkálnak minden óraba
akiről tudok ahoz kb 2-3 főmax, naponta
én is járok de csak orálra szoktam azt jol végig csinálja jol kiszivja bele engedem a szájába nagyon jol esik
ja amugy a kérdésre vélaszolva mig meg nem találtam ezt a jo kis lányt aki NFVSZ, addig vagy 25-30 at kipróbóltam
8/67 anonim válasza:
Kb. 15-el. Bár voltak csalódások, a legtöbb aranyos és értelmes volt, jól el lehetett velük beszélgetni. A legszebb egy litván volt, büszke vagyok magamra, hogy egy óráig velem volt. :)
9/67 A kérdező kommentje:
3-as elég nagy a valószínűsége, hogy a pasid, vagy a volt pasijaid is prostiztak, csak nem kötötték az orrodra.:)
2016. júl. 3. 11:37
10/67 anonim válasza:
Tipikus hülye érzékeny p*a vagy. Vagy csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!