Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak eddig összesen hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak eddig összesen hány prostituálttal voltatok együtt?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 10:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
21%

Soha nem voltam k@rvával és nem is leszek.

Aki nőért fizet a saját maga szegénységi bizonyítványát nyújtja be önként és dalolva.

Inkább tanuljatok meg bánni a nőkkel és akkor nem kell majd egy riherongynak fizetni.

35/F

2016. okt. 19. 21:49
 42/67 anonim ***** válasza:
62%

#4 részben egyetértek vele, de én lehet azért nem járok örömlányhoz, mert egyszer szóba-került (apa élettársa közt), hogy fizetett-e nőnek szexért.

Apum köpött egyet a Földre (magyar ember létére), s talán ezért úgy érzem, ha prostiznék az olyan volna, mintha leköpném a férfiasságom.

A szomszéd, aki vállalkozó havonta 3-4 milliókat szedett össze (felesége van), és dicsekedett, hogy jó kiszívta a prosti neki.

Nos, akkor én undorítónak találtam a szomszédot, a nőt meg sajnálom, hogy ilyen gané fszát szívta pénzért.

Mellesleg olvastam Dr Csernus Imre könyvét, A Nő. A Férfi.

Abban kifejti, miért nagyobb k%r%a a feleség, s hogy többre becsüli, aki nyíltan vállalja, hogy egy prosti.

Ha tudtok egy jó prostit, aki lenyeli az anygot, írjatok. (18 éves legyen)

2016. okt. 19. 22:03
 43/67 anonim ***** válasza:
51%

4 de ebből 3 amolyan vadászásos rákattanás volt, mert nagyon klassz srácok voltak. nem bántam meg, csak bnőm ne tudja meg ...

de hát istenem, megesik az ilyen olykor, az élet hoz érdekes dolgokat

2016. okt. 19. 22:07
 44/67 anonim ***** válasza:
26%
egyel se. lenezem a curvakat undoritoak
2016. okt. 19. 22:35
 45/67 anonim ***** válasza:
46%
sok hülye buta liba elítéli azokat a pasikat akik prostihoz járnak, de épp azért járnak oda kis rib ancok mert a prosti megadja azt szex terén amit ti nem tudtok...
2016. okt. 19. 23:05
 46/67 anonim ***** válasza:
40%
jaja #45 elég jól megfogalmazta a lényeget !!!
2016. okt. 20. 06:57
 47/67 anonim ***** válasza:
30%

Nem kell szépíteni,a prosti inább magát a szexet adja meg nektek mivel amugy nem jutnátok hozzá egyéb okok miatt :D

Ha valaki párkapcsolatban nem kapja meg a szexet az egy idő után talál maganak valakit de az sem prosti lesz az esetek úgy 90 %-ában.

2016. okt. 20. 08:52
 48/67 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó ha nem értesz valamihez miért szólsz hozzá? Meglepődnél, mennyi jó pasi jár lányokhoz. Rengeteg. Álompasik is. Például mert van feleség/gyerek, de változatosságra vágynak, érzelmileg meg nem akarják megcsalni az asszonyt. Az igazi szerető meg nyűg és veszélyes, meg hülyeség is ha amúgy szereti meg tiszteli a feleségét valamennyire.
2016. okt. 20. 09:35
 49/67 anonim ***** válasza:
38%

41-es és 47 voltam.

Férfi vagyok úgyhogy pontosan tudom mi a helyzet ezzel a témával.

És továbbra is tartom a véleményem,egy igényes magára valamit is adó férfi nem k@rvázik.

Ezt a 35 évem alatt sikerült azért kitapasztalnom.

2016. okt. 20. 11:11
 50/67 anonim ***** válasza:
36%

"Apum köpött egyet a Földre (magyar ember létére"

Mekkora paraszt.

" s talán ezért úgy érzem, ha prostiznék az olyan volna, mintha leköpném a férfiasságom. "

Pedig akkor köpöd le ha könyörögsz a punciért.

" szomszéd, aki vállalkozó havonta 3-4 milliókat szedett össze (felesége van), és dicsekedett, hogy jó kiszívta a prosti neki. "

Hát ha az asszony nem szívja ko"

" a nőt meg sajnálom, hogy ilyen gané fszát szívta pénzért. "

Csak az a bajod, hogy nem a tiédet szívja.

"Abban kifejti, miért nagyobb k%r%a a feleség, s hogy többre becsüli, aki nyíltan vállalja, hogy egy prosti."

Biztos ő is törzsvendég.

2016. okt. 20. 19:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!