Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki szeretnék próbálni egy-két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretnék próbálni egy-két extrább dolgot az ágyban, de a barátom semmibe se megy bele. Mit tehetnék? 19/L

Figyelt kérdés
Idősebb nálam, szóval mielőtt megismerkedtünk, ő bőven ki tudott próbálni mindent. Nekem azonban ő volt az első, és sok mindenbe sajnos nem megy bele. Például én simán kipróbálnék egy kikötözést, de leszavazta. Szeretem, de én egy csomó mindent ki szeretnék még próbálni. Mit tehetnék?

2016. jún. 20. 19:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Attól, hogy idősebb nálad még nem jelenti azt, hogy tapasztaltabb is (igen, mi férfiak sosem vallanánk be, hogy egy nő előtt senkivel nem voltunk, vagy csak 1x valakivel az is dunyha alatt 2 perc volt).

Vagy simán prűd, vagy egy puhap@cs, vagy egy tapasztalatlan épphogy nem szűz.

Ha nagyon nem fog ráállni, akkor sajnos nem sok jövőtök van, mert te mindig kíváncsi leszel, előbb utóbb gondolkozni kezdesz rajta, hogy hogyan próbálhatnád ki.

(ui: nem az a baj, hogy 1-2 dolog nem izgat valakit, hanem, ha semmit sem akar megvalósítani a párja fantáziái közül)

2016. jún. 20. 20:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarsz szakítani vele, ő pedig nem hajlandó segíteni hogy megéld a vágyaidat, megcsalni viszont szintén nem vagy kész, akkor annyi tehetsz még, hogy keresel egy BDSM "játszótársat", akivel rögzítitek, hogy a játék kizárólag szexmentes lehet.
2016. jún. 20. 20:05
 13/24 A kérdező kommentje:
7 évvel idősebb, és biztos forrásból tudom, hogy valóban tapasztal. Köszönöm a válaszokat, és azt hiszem ezt át kell gondolnom, és vele is meg kell beszélnem.
2016. jún. 20. 20:08
 14/24 anonim ***** válasza:
BDSM-ben is tapasztalt és mégse hajlandó a domod lenni??? O.o ???
2016. jún. 20. 20:09
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
"7 évvel idősebb, és biztos forrásból tudom, hogy valóban tapasztal." --- azért még áll, hogy a sok nő nem feltétlen tapasztalat. Ha mindenkivel misszionáriusban nyomta, akkor nem tapasztalt, csak már sok nőt becserkészett. Egy tapasztalt férfi nem rettegne mindentől ami új, sőt, ő mutatna inkább neked újdonságokat ;)
2016. jún. 20. 20:10
 16/24 anonim ***** válasza:
15: ebben bizony van valami...
2016. jún. 20. 20:13
 17/24 A kérdező kommentje:
volt már tapasztalata extrémebb dolgokkal is. A BDSM-mel is, de az akkori másik fél rosszul reagált rá, ezért utasítja el az én kérésemet is.
2016. jún. 20. 20:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Akkor nem tapasztalt, hanem csalódott.

Hívd el Budapesten néhány nyilvános BDSM találkozóra, más párokkal is ismerkedni.

2016. jún. 20. 20:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Cseréld le!
2016. jún. 20. 20:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Kb. ilyeneket? Fenekelés- vérvörösre paskolással, harapdálással, hajhúzás miközben kutyában szétrakom, arcraélvezés-szétkenés makkal, spermával smárolás-átcsurgatás egymás szájába, punci spriccelés a képembe miközben nyalom élvezésig, szétcsapja a babaolajos talpaival a péniszemet, eldurranjak a popsijában, s.eggből szájba és társai, kikötözés és szétkefélés kölcsönösen és társai...alap dolgok igazából.
2016. jún. 20. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!