Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim par perc alatt elmegy, de en nem tudok ilyen gyorsan es egyre nehezebben birom ezt az allapotot, nem tudom mit tehetnek?
Ilyen előjáték, meg hasonló dolgok?
Semmi nyalás, ujjazás, erotikus masszázs?
26/F
Egy jó kapcsolatnak az egyik alappillére a jó szex. Nálatok ez nincs meg és nem azért mert valami testi hibája van, hanem azért mert sz@rik a te igényeidre.
sajna semmit sem tehetsz, mert én pl. ha valakit szeretek és lefekszem vele akkor egyszerűen alapból azt szeretném, hogy neki is legalább olyan jó legyen mint nekem. Mindez csak azért mert én is élvezem, ha nyalhatok, ujjazhatok vagy bármi olyat csinálok amit a partnerem is élvez. Ha ő ezt nem akarja akkor simán csak megdug és ennyi. Olyat pedig bárhol találsz aki berakja neked érzelmek nélkül, sőt lehet, hogy azt még élveznéd is.
Nem is értem, hogy miért maradtál egy ilyen pasi mellett, mert férfiként nem emlékeznék meg róla.
Próbáld ki a szexet egy olyan pasival aki téged is ki akar elégíteni és soha többet nem akarsz majd lefeküdni a hozzá hasonlóakkal :)
Sajnos minden lehetőséget ki is zártál hogy neked jó legyen!
Dobni meg nem akarod!Akkor örülj az ujaidnak!
Szexuális szempontból elég önző a barátod.
Csak egy megoldás van.
Lekel vele ülnöd és el kell vele erről beszélgetned.
Őszintén mond el számára, amit érzel, hogy ez mennyire nem jó így neked, és igen is te is ki szeretnéd venni az élvezeti részét a dologból. Mert ez így ebben a formában baromira egyoldalu.
Még ő sértődik meg ( ! ) komolyan vicc….
Igen is fejezd ki számára a nem tetszésedet és te sértődjél meg.
Sőt meg is vonhatod tőle a szexet, ha nem akar változtatni.
Sajnos sok az ilyen még mindig…..
Egyszerűen nem tudom megérteni az ilyeneket engem az, indít be ha a lány élvezi.
Így hol marad a kihívás?
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!