Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim par perc alatt elmegy, de en nem tudok ilyen gyorsan es egyre nehezebben birom ezt az allapotot, nem tudom mit tehetnek?
Mi lenne, ha most két évig fordított felállásban játszanátok?
Te nem szereted sem az ajkaiddal, sem a kezeiddel kényeztetni, plusz pár perccel azelőtt, hogy ő elélvezne, félbeszakítod az aktust, aztán az ügyes kis kezeiddel vagy egy ügyes kis vibrátorral pár sikongatós orgazmusig kényeztet magad, egy elégedett mosollyal elnyúlsz mellette, ő meg ott marad az erektált farkával.
(Ha esetleg "valamit csinálna magával" ilyenkor, akkor ne felejts el szólni, hogy ezt nem szereted!)
Megtennéd saját magadnak azt a szívességet, hogy őszintén megtippeled, hogy szerinted ő mennyi időt húzna le így melletted, mennyire lenne kiakadva az önzésedtől, és hogyan reagálna erre a helyzetre?
Hat meg is ertem h nehezen birod igy...
Erre a pasira tenyleg nincs megoldas, dobd vagy szencedj tovabb. Nem azert, de gondolom nem csak a szexben ilyen onzo. Ilyennel meg h lehet lenni egyaltalan? Persze. Megertem h megszeretted... Es akarmennyire is szemet a masik nehez tole elszakadni, az agy ragaszkodik a szerelemhez es az agyad tudja h azokat a hormonokat a parodtol kaptad meg. Ezert is nem konnyu a szakitas.
De hidd el nekem h nala tenyleg sokkal jobbat kaphatnal. Egy ilyen meg ferfinak se mondhato a velemenyem szerint.
L
Azt nem értem meg miért írtad ki ezt a kérdést.
A válasz szerintem 100%-ra egyértelmű. Egy önző valakivel vagy együtt, aki megérdemelné, hogy elhagyd. De te pont ezzel jössz hogy elhagyni nem akarod.
Akkor ahogy már előttem írták páran, jó szenvedést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!