Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Volt már veletek olyan, hogy ki akartátok próbálni másik fiúval, aztán rohadtul megbántátok?
Figyelt kérdés
Senkiről nem derül ki a személye szóval lehettek őszinték.2016. jún. 13. 13:39
1/10 anonim válasza:
egy kicsit off.
Én most gondolkodok rajta, hogy kipróbáljam de nagyon félek tőle, hajt a kíváncsiság de közben azért aggódok is sokat.
Félek tőle, hogy megbánnám.
2/10 anonim válasza:
Én kipróbáltam és nagyon bejött.
3/10 A kérdező kommentje:
Én is kipróbálnám az orált mindket oldalról, de én is félek :/ bár már cserélgettem képeket más fiúkkal q farkunkrol azt egyelőre nem bántam meg.
2016. jún. 13. 14:04
4/10 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, mivel hetero vagyok.
5/10 anonim válasza:
És kérdező, nem volt olyan, hogy miközben kipróbáltátok az orált felnézve nem volt fura, hogy egy másik srác néz vissza rád és nem egy lány?
6/10 anonim válasza:
volt, hogy gondolkoztam rajta, addig jutottam el, hogy beszéltem interneten egy meleg sráccal, hogy kipróbálnám vele, de szerencsére nem jött össze és így később, mikor kicsit lenyugodtam, nagyon örülök neki.
7/10 anonim válasza:
Amúgy előttem szóló, "kíváncsi heteró" srácok! Ti feküdtetek már le csajjal? Volt már legalább 2-3 alkalom?
Annyira érdekel, hogy honnan jön ez a gondolat, hogy leszopjatok valakit. Engem nem zavar, csináljátok csak, csupán arra gondolok, hogy nem a csajoknál tapasztalt sikertelenség van a háttérben?
8/10 A kérdező kommentje:
nincs okom panaszra..volt két hosszabb kapcsolatom, plusz voltak alkalmi dolgok lányokkal szóval nem, nem a sikertelenség miatt gondolkodok ezeken. szeretnék tapasztaltabb lenni.. és nem 40-50 éves koromban bánkódni h miért nem éltem ezeen az oldalon is 26 éves korom körül.....
2016. jún. 14. 09:37
9/10 anonim válasza:
1000 pinát nem adnék 1 f...ért!
10/10 anonim válasza:
Hat kipróbálnám csak lány
vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!