Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy úgy feküdtél le a pároddal, miközben egy másik személyre vágytál inkább? Milyen érzés volt?
Vasárnap óta rendszeresen.
Erősen ittasan kikezdtem valakivel miközben komoly kapcsolatban élek.
Sosem csináltam ilyet, nem is volt rám jellemző, nem értem a dolgot. Évek óta ismerem látásból, mindig is szimpatikus volt, de úgy soha nem gondoltam rá, nem értem miért alakult így. Igazából azt sem tudom ki kezdte, mindegy is, iszonyat szemét voltam :( Azóta nem is beszéltünk.
Az eset óta folyamatosan bűntudatom van.
És itt a csavar a dologban...
Nem azért amit tettem.
Itthon érzem rosszul magam, ha asszonnyal csinálok akármit is, folyamatosan bűntudatom van, olyan mintha azt a lányt csalnám a saját barátnőmmel...
Iszonyatosan rossz, kavargó, frusztráló érzés...
Nem kívánom senkinek.
Nekem a napokban jott elo egy ilyen. Regen egy sraccal sokat osszejartunk, elvoltunk. O volt nekem az elso, meg az elso csokot is vele eltem at. Van baratom tobb honapja. A mult heten ram irt facebookon ez a srac, es azota folyamatosan azt erzem, hogy hianyzik es vele akarok lenni. Volt hogy szexeltunk a baratommal es kozben is ra gondoltam... Nagyon gaz. Pedig szeretem a baratomat. Nagyon rossz erzes.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!