Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés másik fiú nemi szervét orálisan kényeztetni?
New tudom.....betegsege dolog ez, hogy egy azon ow nemü nemiszervét a szádba vegyed....nem gondoltál még erre? Vagy en vagyok prüd vagy a világ romlott meg? Ilyesmit régen buntettek nemhogy még dices kezdjenek vele. Olvas tam valahol egy apa fia párbeszédet...
A fiu mondja az apjának hogy pauci guy lettem...erre az apja mi van fiam? Mi lettél!? Erre a fiu megint buszkén hogy guy lettem.....erre az apja na hiszen ..akkor pénzed van? Jò befojasos állásod van? Menö drága autôd van? Van pënzed villogsz feltünö elegáns naponta cserélendö ruhákra? Édes fiam? Erre a fiu szomoruan diszkrét én elhunyt szemekkel mondja sajnos nincs pauci! Erre az apja morcossan akkor TE fiam nem guy vagy hanem egy olcsó kis köcsögöt buzeráns, mert TE semmire sem vagy jò igy semmivel!
Na valahogy igy van ez ha valaki Más azon is nemü nemiszervét akarja a szájába venni, mert nem állatok hanem emberek vagyunk. Az érzelmeket és indulatokat türtöztetni kell és uralkodni magunkon, eszedbe Se Jutott még hogy megprobáljad egy másik nemüvel a fajtalanságot? Bocs nem akartalak megbántva I lehet hogy TE is csak egy menö guy vagy akkor megkülömböztetett elnézést kérek Tisztelettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!