Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt heteró F, aki kipróbálta a szexet másik F-val? Mit próbáltál ki és hogyan? Milyen érzés és hogy érezted magad utána?
Nem tudom, miért kell erőltetni.
Hetero erre nem izgul.
Aki izgul, az vagy homo, vagy biszex.
Vagy latens - akkor pedig döntsd el, milyen irányba mész.
Esetleg első alkalommal lehet ilyen, a helyzet miatt.
Ezzel a dologgal én is ugyanígy vagyok. Ha képen látok egy farkat akkor elképzelem vajon milyen lehet a számba venni. A férfi test azonban nem tud vonzó lenni a számomra. Csak a női külsőtől indulok be. A shemale kategóriára számomra a legjobb kategória ami be tud indítani.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak még nem voltam férfivel.
Te is a farokra izgulsz, nem a férfira.
ezek szerint van olyan,aki pinára izgul és nem nőre:))))))))))))) és ez nem biztos,hogy hetero:))))))))))))))
az első slkalomnál furán jó volt de utána szarul éreztem magam azt hittem látszik rajtam hogy mit csináltam
De pár nap után izgatott mert jugyanojan jó érzés volt mint amikor csajjal voltam
Már elég régen leszopot egy pasi és nagyon jó volt, de utána egy kicsit furcsán éreztem magam.
Mostanába néha vissza gondolok rá és ízgalomba jövök tőle, de az a legfurcsább, hogy most már kiprobálnám forditva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!