Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a szexet? Mit tehetnék?
Igen első válaszolók, a szex ennyire egyszerű. Csak be kell dugni és ha a partner mindent jól csinál, akkor elélvezés van. Ha nincs, szar a partner.
ennél azért """kicsit""" bonyolultabb a dolog. Sok nőnek vannak magával lezáratlan dolgai, és az ágyban legjobban teljesítő ember sem tud mit tenni, hogyha nem boxolja le magával a leányzó a dolgokat.
Voltam mással.
Az egyik egy "komolyabb" kapcsolat volt, na de ő tényleg béna volt az ágyban és önző is, vele semmit sem élveztem igazán, még az orált sem, mikor a csiklóm izgatta. Vele nem voltak olyan szoros érzelmeim sem.
A másik férfi csak egy egyszeri alaklom volt, de az valami borzalmas volt. Nem feltétlenül miatta, egyszerűen nem volt érzelmi kötődés, nekem meg úgy nem megy. Egyetlen jó pillanat sem volt az egésznek, igazából nem is értem, miért mentem bele..
A jelenlegi a 3. férfi az életemben, akivel már jó ideje együtt vagyunk, bár az ágyig csak nem rég jutottunk el - direkt vártunk vele sokáig. Ő az első, akire őszintén ki merem mondani, hogy szeretem. Megvan az érzelmi kötődés, a lelki rész. Nagyon is. Külsőre is vonzó, szexi. Fel tud izgatni, nem is kicsit. Az orál fantasztikus, soha nem éltem át hasonlót. A többit viszont nem tudom élvezni. Ő tényleg jó az ágyban, érzem hogy jó, ügyes és tud bánni a farkával, de akkor sem vagyok képes élvezni. Persze, még biztos össze kell kicsit jobban csiszolódnunk, de akkor is. Nem tudom, lesz-e ez jobb vagy mit tehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!