Önértékelési zavarok miatt valószínűleg nem élvezem a szexet, mit tehetnék, forduljak szakemberhez?
Szia. Valami hasonló okból voltak/vannak nekem is gondjaim szex-szel. De akkor gyorsan elöljáróban elmondom Neked, hogy a súlyod tökéletes a magasságodhoz képest! Én is kb ekkorka vagyok, és 52 kg..de hát ez van, lassan 4 éve van barátom. Járok kondiba meg ide-oda, nem nagyon változtam semmit.:D És én még aránytalan is vagyok legalábbis én annak látom magam. Szóval, régen én is ennyire aggódtam a súlyom miatt, mint most Te, de leginkább az zökkentett ki ebből, hogy elkezdtem olyan ruhákat vásárolgatni, amik tényleg jól álltak, és nekem is tetszettek, hidd el, ez rettentően sokat segít. Így jól fogod majd érezni a bőrödben. Nem feltétlen kell ezzel a problémával orvoshoz fordulni, tényleg sokat segít, ha beszélsz erről a barátoddal. Plusz, mivel még nem úgy tűnik az írási stílusodból, hogy sokszor lettél volna együtt a pároddal, megjegyzem, hogy eleinte senkinek sem olyan kellemes a szex, az majd később alakul. Az meg, hogy nem kívánod, erre csak annyit tudnék mondani, hogy kövessetek el a pároddal mindentmindent!, hogy ráhangolódj a dologra, és csak az érzésre koncentrálj, és lazulj el, mert ez bizony egy jó dolog.:)
Remélem valamennyit tudtam segíteni.:)
Az, hogy nem élvezed a sexet, nem feltétlenül önértékelési zavarra vezethető vissza.
Talán nincs még kellő gyakorlatod, vagy a srácnak nincsen. Valóban jó tanács, hogy olvass róla sokat, nézz videókat, és gyakorolj, magadon. Tanuld meg, hogyan érheted el az örömöt leginkább. Ebben a témában a képzelőerőnek nincsen határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!