Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kicsit dagadtabb pasikra izgulok fel?
Figyelt kérdés
Mármint nem az a 3000tonnásra, hanem csak az a 80-90kilósakra gondolok most2016. jún. 9. 21:34
13/20 anonim válasza:
..szereted,ha árnyékban van a fejed :D
De ,hogy a 80-90kg miért dagadtabb....az x akta. 94 vagyok és cseppet se dagadt..jo, 192 cm és sportolok
15/20 anonim válasza:
Mert ilyen az ízlésed.
Az enyém is ilyen. 90-120kg-ig szoktak bejövősek lenni. Szeretem a maci husit.
27N
16/20 anonim válasza:
Ennyi.. Az utsónak van igaza !! ;) :D
17/20 anonim válasza:
#15!
185cm, 106kg, 40+
Ha épp nem lenne medve a közeledben, írj nyugodtan! ;)
Amúgy én sem tudom, hogy a 80-90 kiló miért dagadt???
Láttál te már férfit közelről? Nem karácsonyfadíszre gondolok 160cm-rel! Mert az tényleg dagadt! De a 80-90 egy átlagos férfinak még a túlsúlyba sem nagyon csúszik bele! A dagadt olyan 130 kilótól fölfelé kezdődik
18/20 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be.
19/20 anonim válasza:
Mert ez tetszik neked.
Annyira lejövős ezekből a kérdésekből, hogy mi az igazi céljuk...
20/20 anonim válasza:
Az én párom is mackos :) valahogy ezt a tipiust talalom fefiasnak :) inkabb ez mint a vekony kefe haju gyoker csávók xD 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!