Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy elméletben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elméletben mindenkit vonz a BDSM, de amikor találkozásra kerülne a sor, az adott hölgyek ( de gondolom igaz ez a pasikra is) eltűnnek, vagy meggondolják magukat?

Figyelt kérdés
Kérdésem első sorban a BDSM iránt érdeklődő lányoknak ,csajoknak, nőknek szól egy élő BDSM-ben is jártas Dom férfitól :)

2016. febr. 16. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert idegennel nem merjük! Itt mindenki azt hiszi,hogy ha érdekel valami,vagy szeretünk valamit,akkor fűvel-fával,bárki idegennel,pár üzenetváltás után csináljuk is! Hát nem! A partnerünkkel igen,de csak vele!
2016. febr. 16. 09:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekel de szerintem ehhez sok bizalom kell és nem egy idegenel kell kipróbálni.

18/L

2016. febr. 16. 10:13
 3/16 anonim ***** válasza:
A kérdést úgy lehetne értelmezni, hogy ha valakit érdekel, akkor miért nem ad neki egy esélyt olyannal, akiről tudja, hogy szintén érdekelné, vagyis miért nem ismerkedik, barátkozik többet hasonló érdeklődésűekkel, akikkel aztán később esetleg kialakul a bizalom meg a kapcsolat....
2016. febr. 16. 10:42
 4/16 anonim ***** válasza:
#2: ebben egyetértek, mert a bdsm-hez bizalom kell, de úgy gondolom, ismerkedünk, bizalmat építünk és aztán fokozatosan jön a bdsm - én legalábbis így csinálom
2016. febr. 16. 10:57
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Engem pl. nem vonz elméletben sem. Tessék, meg is dőlt az elméleted :-\

19/L

2016. febr. 16. 11:10
 6/16 anonim ***** válasza:

Én bevállalós vagyok,mernék találkozni,a nők azok inkább akik félnek!

Eddig akikkel megosztottam,mind azt mondták hogy kellemesen csalódtak,mert megijedtek a bdsm-töl!Ezt adagolni kell folyamatosan nem lehet mindent első alkalommal!(sub férfi)

2016. febr. 16. 11:18
 7/16 anonim ***** válasza:

5-össel értek egyet. Inkább úgy fogalmazhatnál, hogy akiket érdekel azok miért ilyenek.

Mert, hogy közel sem vonz mindenkit. Fúj :D Na gyerünk, 0%-ot akarok látni!

24/f

2016. febr. 16. 11:34
 8/16 A kérdező kommentje:

Lehet a mondat logikáján agyalni, de a lényeget értettétek :)

Én 10 éve vagyok a BDSM-ben, ez alatt sok nővel volt dolgom játék terén, de soha senkitől nem követeltem meg azt ,hogy az első találkozón legyen bármi is. Pont azért ,mert ez egy bizalmi játék. Ettől függetlenül online nehéz ismerkedni, élőben annál könnyebb.

2016. febr. 16. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Élőben hol/hogy tudsz bdsm-re nyitott lányokkal ismerkedni?
2016. febr. 16. 12:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Engem vonz, de nem találtam rá olyan párt akivel ki tudtam volna próbálni. Nem igazán hajlottak felé az eddigi párjaim, még ha azt mondták tetszik is nekik az ötlet. Látszott rajtuk hogy csak megjátsszák, nem élik bele magukat, nem is volt jó. Most összejöttem a párommal, eleinte nem is említettem a dolgot, majd mondta hogy Ő úgy érzi, de lehet téved hogy én arra vágyom hogy uralkodjon felettem az ágyban. Nem tévedett. Most mindent ki tudok próbálni amit akartam. És élvezem.
2016. febr. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!