Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elméletben mindenkit vonz a BDSM, de amikor találkozásra kerülne a sor, az adott hölgyek ( de gondolom igaz ez a pasikra is) eltűnnek, vagy meggondolják magukat?
Engem is érdekel de szerintem ehhez sok bizalom kell és nem egy idegenel kell kipróbálni.
18/L
Engem pl. nem vonz elméletben sem. Tessék, meg is dőlt az elméleted :-\
19/L
Én bevállalós vagyok,mernék találkozni,a nők azok inkább akik félnek!
Eddig akikkel megosztottam,mind azt mondták hogy kellemesen csalódtak,mert megijedtek a bdsm-töl!Ezt adagolni kell folyamatosan nem lehet mindent első alkalommal!(sub férfi)
5-össel értek egyet. Inkább úgy fogalmazhatnál, hogy akiket érdekel azok miért ilyenek.
Mert, hogy közel sem vonz mindenkit. Fúj :D Na gyerünk, 0%-ot akarok látni!
24/f
Lehet a mondat logikáján agyalni, de a lényeget értettétek :)
Én 10 éve vagyok a BDSM-ben, ez alatt sok nővel volt dolgom játék terén, de soha senkitől nem követeltem meg azt ,hogy az első találkozón legyen bármi is. Pont azért ,mert ez egy bizalmi játék. Ettől függetlenül online nehéz ismerkedni, élőben annál könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!