Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elméletben mindenkit vonz a BDSM, de amikor találkozásra kerülne a sor, az adott hölgyek ( de gondolom igaz ez a pasikra is) eltűnnek, vagy meggondolják magukat?
Nem megfelelő emberekkel ismerkedtél vagy nem megfelelően.
Elég régen volt, amikor rájöttem, hogy ez vonz. Jobb híján a neten kerestem hozzá partnert. És tény, hogy sokakkal végül nem lett semmi, mert vagy már beszélgetés közben rájöttem, hogy nem akarom vele, vagy a személyes találkozó alkalmával. Aztán amikor megtaláltam a megfelelő partnert, vele már az első találkánkon belemerültünk a dologba, és utána sokáig is tartott az a kapcsolat.
b-d-s-m kérdésére, pl csoportos találkákon, régebben sm's caféban, de az bezárt, most van helyette 2 másik.
A többieknek pedig sok sikert akkor a további keresgélésre, ha van közöttetek nő, akinek van kedve beszélgetni, akkor írjon nyugodtan, bár a kérdésem nem elsődlegesen keresgélésre irányult.
Másokról nem tudok nyilatkozni, én speciel betojtam, amikor pár mondat váltás után találkozóra hívtak. Nem volt semmi extra a dologban, valami rendezvény lett volna, sok másik ember lett volna körülöttünk. Még is lemondtam.
Csak nemrég óta ismertem fel, hogy ez nem defekt, hanem fétis. Személyesen beszélni róla nagyon nehéz, nem úgy mint online.
Olyasvalakivel nagyobb valószinűséggel találkoztam volna, akivel nem csak 5-6 mondatot váltok, hanem többet beszélgetünk és 1-2 elméleti szex is volt már mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!