Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat a BDSM hátterében?
Szexuális szokásokról és preferenciáktól, fétisekről, stb még komoly szakmai körökben sincsenek megalapozott, igazolható tudományos válaszok. Hipotézisek vannak, magyarul magánvélemények a kérdésben, ezek teljes skálája magában foglalja, a gyerekkori traumák okozta hatásoktól a genetikus okokon át a spirituális/karmikus okokig mindent.
Itt is ahány válaszoló, annyiféle véleményt olvashatsz majd. A probléma ezzel is csak az, hogy többnyire olyanok gyártanak elméleteket, akiknek személyes tapasztalatuk kb nulla, de olvasták valaki másnak a nagyon tudományosnak hangzó magánvéleményét.
Hát erre én is kíváncsi lennék :)
Gyerekkori trauma? az ,hogy jön ide nem értem .
Engem nem vertek :) gyerekkoromban..
Most meg imádom ha elfenekelnek,,övvel,kézzel,pálcával is akár és nedvesedek tőle rendesen :P.Nem állat módon ,de szép pirosra :PPP
Bár már a gondolattól is :D
#2: igen, számítok rá, hogy mindenféle nem megalapozott válasz jön majd, de hátha. :) Érdekes lehet egy ilyen rendezvény…
#3: Inkább a domináns fél felől közelítem és kérdezem a dolgot. Nem azt mondom, hogy engem nem izgat némi kis játék, de a minap olyanokkal szembesítettek, amitől kb. elsírtam magam. És próbálok rájönni, hogy mi vitte rá erre… Igazából az illetőt szeretném megérteni, pszichológiai szempontból érdekel a téma. Na, a többit meg majd meglátjuk… :)
Én csak a saját példámról tudok nyilatkozni.
Látott példa, gyerekkori élmények nagyon röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!