Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vad szex és light bdsm témában mi jön be nektek, alárendelt csajok és domináns pasik?
Végre megint kiengedhetem a szellememet a palackból, mivel egy olyan partner sodródott az utamba, akivel kicsit jobban kiélhetem a dominanciámat. Sajnos az utóbbi években kicsit vissza kellett fognom magam a másik fél miatt...
Mi okoz örömet azoknál, akik szeretnek vadabbul szexelni, és mi az ami már sok?
Nem tudom, hogy mi számít bdsm-nek, és mi hétköznapi romantikának, kategorizálásban soha nem voltam jó, nevezzük vad szexnek! Továbbá tudom, hogy ez egyén függő, de húzok majd egy átlagot. :)
Eddig megállt a dolog nagyjából a hajtépés, fenekelés, fojtogatás, kézlefogás négyszögben egy kis durva beszéddel és a romantikusnál nagyobb határozottsággal, intenzitással.
1-2 kisebb pofon még belefér? Köpés? Mell paskolás és bimbó csavargatás? Megkötözés? Vadabb punci és popsi ujjazás (öklözés)?
Ezek jönnének belőlem még szívesen, de mélyebbre is ásnék a témában. Csak nem tudom, hogy mi az, ami már talán túl szélsőséges...
A témában járatosoktól tippekre és véleményekre vagyok kíváncsi kor feltüntetésével!
Köszi szépen! :)
Igazából mindent lehet de semmit se kötelező. 27/F
Amiket írtál simán mehet, még némi póráz, facefucking, pisiszex, különféle szerepjátékok... sok sikert..:D
#3 Köszi! Igazad van, a szép nagy melleit szívesen lepisilném... :)
#5 Hagyjuk... (Amúgy a látóköröm szélesítése miatt, de felejtsd el!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!