Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vad szex és light bdsm témában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vad szex és light bdsm témában mi jön be nektek, alárendelt csajok és domináns pasik?

Figyelt kérdés

Végre megint kiengedhetem a szellememet a palackból, mivel egy olyan partner sodródott az utamba, akivel kicsit jobban kiélhetem a dominanciámat. Sajnos az utóbbi években kicsit vissza kellett fognom magam a másik fél miatt...

Mi okoz örömet azoknál, akik szeretnek vadabbul szexelni, és mi az ami már sok?

Nem tudom, hogy mi számít bdsm-nek, és mi hétköznapi romantikának, kategorizálásban soha nem voltam jó, nevezzük vad szexnek! Továbbá tudom, hogy ez egyén függő, de húzok majd egy átlagot. :)

Eddig megállt a dolog nagyjából a hajtépés, fenekelés, fojtogatás, kézlefogás négyszögben egy kis durva beszéddel és a romantikusnál nagyobb határozottsággal, intenzitással.

1-2 kisebb pofon még belefér? Köpés? Mell paskolás és bimbó csavargatás? Megkötözés? Vadabb punci és popsi ujjazás (öklözés)?

Ezek jönnének belőlem még szívesen, de mélyebbre is ásnék a témában. Csak nem tudom, hogy mi az, ami már talán túl szélsőséges...

A témában járatosoktól tippekre és véleményekre vagyok kíváncsi kor feltüntetésével!

Köszi szépen! :)

2016. febr. 1. 09:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na a 10-es a szívemből szól. Medical fetish-es vagyok magam is.
2016. febr. 3. 18:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
húúú nekem ezek hogy öklözés meg köpés meg pisiszex már durvák :O én is szeretem a kikötözést de csak lájtosan
2016. márc. 23. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Amit én még megengedek a páromnak: kikötözés, össze kötözés, bilincsel, ragszalag, kötél, selyemsálak, szembekötés szájbetömés, fenekelés, csikizés.

Amit biztos nem engednék meg: popsiba, pisilés, csúnya beszéd, popsin kívüli verés, nyilvános, öklözés

2016. márc. 24. 08:11
 14/18 anonim ***** válasza:

10 éve vagyok a BDSM világában.

Ettől még lehet sz*r a véleményem, de ha mélyebbre akarsz ásni, akkor javaslom a sexandsubmission{pont}com oldalon a nézelődést. Amit ott találsz, az bőven belefér szerintem egy olyan sub nőnél, aki nem teljesen alárendelt szerepet kedvel, hanem nőként a kiszolgáltatottságot és az enyhébb fájdalmat.

Részemről én, mint régebbi BDSMes, már ezeknél azért jobban benne vagyok a dolgokba, de szerintem egy szint felett már egy kezdő, vagy alakuló subság nem visel el egyelőre többet.

Egyébként még annyit tudok javasolni, hogy beszélgess erről a partnereddel, hogy számára hol a határ és mit szeret még. Egy normális párral ezeket meg lehet beszélni.

29F

2016. márc. 24. 14:32
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Kötözés, pálca, korbács, vastag dildo, öklözés, csipeszek, nyakörv-póráz, kapualjban éjszaka nyilvános szex, egy kis gésagolyós séta, hajhúzás. De a köpés nem.

Esetleg egy kis gruppen, vagy swingerben utasítás.

2016. ápr. 12. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Szintén 10 éve a BDSM-ben és szintén 29évesként egyrészt azt javaslom, hogy a partnereddel beszéld meg,hogy nála mik a határok, ez fontos, mert ha túlfeszíted a húrt, nem biztos, hogy megmarad a partnered.

A másik az előttem említett oldal, hát ez szerintem a lehető legjobb tanács. A kezeim alatt/között lévő subok 80%-a kb imádta azokat a dolgokat, amiket itt megtalálhatsz, 20%-a volt csak ,akik a keményebb dolgokat kedvelték. Én azt mondom, hogy a beszélgetés után lehet próbálkozni.

29F

2016. ápr. 13. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Elektromos nyakörv..De nem nyakra !!!!!! ami még izgi lehet :)

Vélemény tapasztalat nincs,de számomra izgalmasan hangzik és amit a többiek is leírtak,kivéve a pofon.és az anál öklözés :P

2016. ápr. 17. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a pofozás nem fér bele, mert a kapcsolatunkra nézve az lealacsonyító, viszont a kötözés és mindenféle kisebb kínzás, durvulás, popsielverés, igen.

Amit én szeretek még az a megalázós játékok, amikor meg kell alázkodnia a lánynak, illetve ezzel kapcsolatban kap büntetéseket. Imádom a ruhaviselés korlátozását, például miniszoknya bugyi nélkül közterületen, majd hajoljon le, vagy üljön széttett lábakkal a metrón. A lényeg, hogy beláthassanak mások is, de csak úgy "egész véletlenül". De máshol is lehet hasonlót játszani, például próbafülkében levetkőzik, én elviszem a ruháit, majd később visszamegyek érte.

Ezen túl szeretjük a csiklandozásokat és a különféle análplugokat, felfújható tágító eszközöket, játszunk orvosi vizsgálatot, megbüntetendő titkárnőt, stb.

2016. ápr. 18. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!