Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy hozhatnám a párom tudtára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozhatnám a párom tudtára, hogy tetszene a szex ilyen formája?

Figyelt kérdés

Párommal 8 éve vagyunk együtt, megbeszélünk mindent, őszinték vagyunk egymással. Persze voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de szerencsére sikerült átívelni őket. A párom egy olyan lánynak ismert meg, aki nagyon szerény, visszafogott, visszahúzódó. Alapjában ilyen is vagyok, de mindig izgatott, hogy milyen lehet a vadabb szex. A kapcsolatunk elején néha-néha volt, hogy felhoztam a páromnak, hogy beszéljen velem csúnyábban, használjon kicsit erotikus, mégis mocskos szavakat, de azt mondta, hogy képtelen velem így beszélni, illetve egy idő után az volt a válasza, hogy ne a beszéde miatt izguljak fel rá, mert az már régen rossz.

Azóta nem hoztam fel neki a témát. És bár nagyon jók vele az együttlétek, ez továbbra is izgatja a fantáziámat, és nem tudom, hogy hozakodhatnék vele elő. Arra is gondoltam, hogy nekem kellene kezdeményeznem, de fogalmam sincs, hogy hogyan.

Mit tennétek a helyemben?

2016. jún. 5. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg neki nem jön be ez a stílus.

Egyébként egyetértek az elsővel.

2016. jún. 5. 11:46
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Neki nem jön be és nem vágyik erre. van ilyen hogy két fél nem ugyanazt szeretné.. Vagy beletörődsz vagy pedig szakitasz. de ilyen miatt nem érné meg tönkretenni egy egyébként jó kapcsolatot. Gondolkozz.
2016. jún. 5. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Ezt minden nő szereti. Elég langyos pasi lehet, ha magától nem próbálkozott még ilyennel.

Meg mi az, hogy ne a beszéde miatt izgulj fel rá? Talán a csíkos pizsamájától? Elég hülye férjed lehet, ha nem kapható egy kis szerepjátékra. 8 év nagyon sok idő, nem árt, ha néha feldobja valamivel a szexet az ember. örüljön, hogy nem mással akarod kipróbálni.

Mondd meg neki bátran, hogy neked igenis több kell annál, hogy huzogatja, és ha ő úgy gondolja, hogy ez régen rossz, akkor az ő gondolkodása még régebben rossz. Egy kapcsolatban igenis figyelni kell a másik vágyaira is, nem lehet önző az ember.

2016. jún. 5. 12:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Kezd el Te a mocskosnak mondott beszédet! Remélhetőleg rá jön az ízére és belemegy a játékba!
2016. jún. 5. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem te elég egyértelműen kifejezted az igényeidet. Akármennyire ideális a kapcsolatotok más téren, ha nem elégít ki a szex, akkor az egy idő után felhalmozódik és az életetek többi részére is kihatással lesz. Megpróbálhatsz szex közben kezdeményezni, de ha az nem működik, ülj le beszélni vele semleges környezetben. Mondd el, h neked többre van szükséged, most így nem jó, szeretnéd megoldani a problémát. Ha erre nem képes, még próbálkozni sem, akkor nem hiszem h van jövője a kapcsolatotoknak. Ahogy mondtad te is sokmindent megteszel, ideje h kicsit ő is kompromisszumkész legyen!
2016. jún. 5. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!