Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám a párom tudtára, hogy tetszene a szex ilyen formája?
Párommal 8 éve vagyunk együtt, megbeszélünk mindent, őszinték vagyunk egymással. Persze voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, de szerencsére sikerült átívelni őket. A párom egy olyan lánynak ismert meg, aki nagyon szerény, visszafogott, visszahúzódó. Alapjában ilyen is vagyok, de mindig izgatott, hogy milyen lehet a vadabb szex. A kapcsolatunk elején néha-néha volt, hogy felhoztam a páromnak, hogy beszéljen velem csúnyábban, használjon kicsit erotikus, mégis mocskos szavakat, de azt mondta, hogy képtelen velem így beszélni, illetve egy idő után az volt a válasza, hogy ne a beszéde miatt izguljak fel rá, mert az már régen rossz.
Azóta nem hoztam fel neki a témát. És bár nagyon jók vele az együttlétek, ez továbbra is izgatja a fantáziámat, és nem tudom, hogy hozakodhatnék vele elő. Arra is gondoltam, hogy nekem kellene kezdeményeznem, de fogalmam sincs, hogy hogyan.
Mit tennétek a helyemben?
Kedves Első válaszoló! Köszönöm ezt a felettébb kedves és segítőkész választ! :D
Igen, szerintem a két dolog nem üti egymást, hiszen én elmondtam neki már, hogy másképp is csinálhatnánk, de akkor nem voltam hatásos. Ezért gondoltam, tanácsot kérek.
Ez engem is izgat. :D
Én is alapjába véve szerény, visszafogott vagyok.
Az én pasim is meglepődött mikor erre kértem. De szerencsére neki is tetszett az ötlet. :)
Próbálj kezdeményezni. :) Lehet neki is megjön a kedve hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!