Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is mit csináljak? Baj hogy erre vágyom?
Szűz vagyok de olyan dolgok izgatnak, amik kicsit durvábbak. Például kikötözés, kemény szopatás, pofozás, alárendeltség, kemény dugás....:/
Nem értem magamat...még egyáltalán nem volt részem semmibe és ilyenek izgatják a fantáziámat......
20/L
Az a helyzet, hogy velem is ez van csak én 23/F :D
Mind a két oldalon kipróbálnám, hogy én vagyok ki kotozve és fordítva. :D csak nincs kivel. Na persze úgy értem hogy én szopatok stb... XD
6-os: miért is óvakodjon a tapasztalatlanoktól?
Mikor a először szeretkeztem, teljesen tapasztalatlan voltam. Két pettingelés után történt meg minden, nagyon hirtelen jött. És? Semmi jelentősége. Alapjaiban véve ugyanúgy szeretkezek manapság is, mivel már az első alkalom is nagyon szuperül ment. Egyszerűen csak kell hozzá annyi intelligencia, hogy a lényeget meglássa mindkét fél: akkor lesz igazán jó a szex, ha a párod boldogságát keresed, figyeled mi okos neki igazán örömöt és ő ugyanígy. Akkor nagyon fogja élvezni mindkét fél tapasztalatlanul is. És ez igaz mindenre: a csókra, az előjátékra, az aktus utáni összebújásra, de még csak egy egyszerű simogatásra is.
Ha meg valaki ezt nem éri fel ésszel, annak lehetett már 100 partnere is, semmit nem ér vele.
09:47
Olvasd el újra a kérdést!!!
Lenyűgöző amit írtál.De a kérdésnek nem ez volt a lényege!
Mivel a kérdező még szűz.Ezért katasztrofális következménnyel járhat ha egy tapasztalatlan.Magát dom-nak tituláló emberrel veszíti el a szüzességét.
Először is a szüzesség elvesztésén kellene átessen.Ami általában egy maradandó dolog szokott lenni.Majd jöhet a BDSM-stílus.
De a BDSM-ből is egy tapasztalt emberrel lenne érdemes elkezdenie.Mert ebben a kategóriában van a sok kísérletező kis pts. Akik általában nem figyelnek semmire.S ezáltal egy életre tudnak olyan testi,és lelki sérülést okozni.Hogy az visszafordíthatatlan lesz.
Most már érti kedves kolléga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!