Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez olyan nagy kérés lenne? Baj, hogy erre vágyom?
Az a helyzet, hogy a közvetlen környezetemben nem találok pasit csak szexkapcsolatra.
Csak pár kritérium van aminek meg kéne felelni: kb. 30 év körüli, nőtlen, ne legyen barátnője (nem akarnék kikezdeni foglalt pasival), a szexbe azokat szeresse amiket én és a legfontosabb hogy domináns legyen.
Nem rég ért véget egy hosszú kapcsolatom, de az utóbbi hónapokban szex már nem volt egyáltalán.
Még is hogy lehet az hogy nem találok erre vevőt? Lassan beleőrülök a dologba....
Akik benne lennének meg távol élnek....az meg úgy nem jó...
Vagy most ez olyan nagy baj lenne hogy komoly kapcsolatra nem vágyom csak szexre?? Hogyan alakítsak ki ilyen kapcsolatot? Nem járkálhatok táblával a kezembe hogy "hé szexkapcsolatot valaki??" Elég fiatal vagyok, szeretnék kicsit "élni".
Nem olyan nagy kérés, nekem is volt.
F
Baj hogy erre vágysz, mert:
Alapból mindenki vágyik társkapcsolatra IS. Nem lesz az a pasi, aki csak szexre kell neked, ezt elfogadja PLUSZ azt is, hogy emellett ne legyen senkije. Most akkor vagy elfogadod, hogy egy hűséges társas/élettársi kapcsolatban megkapod a szexet IS -- VAGY elfogadod, hogy ha valaki csak a szexre kell, akkor az élet egyéb területén (ami ugyebár nem kell tőle), nem korlátozod be.
Simán találsz magadnak szexkapcsolatot, van rengeteg pasi, aki társas magányban él, elvileg van párja de gyakorlatilag tök kielégületlen a párja mellett.
Olyan viszont NINCS, aki csak azért kielégületlen szexuálisan, mert egyedül él szerzetesként és kizárólag rád vár.
Amúgy de, járkálj táblával a kezedben. Vagyis tulajdonképpen még ennél is nyilvánvalóbb, ha kihívó és hiányos ruhákban járkálsz, és minden utánad forduló pasira visszamosolyogsz. Szerintem az első napon begyűjtenél 20 önként jelentkezőt.
De azt nem várhatod el tőlük, hogy álljanak készenlétben a szexuális vágyaidat kielégíteni de az életednek máskülönben ne legyenek a részei, - miközben a kedvedért ne legyen saját életük.
szerintem félreértelmezted
én csak nem akarnék tönkretenni meglévő kapcsolatokat, nem akarnám hogy az illető velem csalja meg az aktuális párját...ennyi
ha mellettem kialakulna neki más lánnyal komolyabb, akkor természetesen legyen vele
Mi lenne, ha csak úgy ismerkednél?
Ha házas, dobod, ha romantikus leépíted, ha megfektetne, hagyod.
És kész is vagy!
Szerintem nem értelmeztem félre.
Az is milyen már, hogy veled -- hogy is fogalmazzam -- "hetyegjen", miközben elvileg lehetne, és megengeded hogy legyen, kialakulóban levő komoly kapcsolata. De ha ez belefér, hogy veled van szexuálisan, miközben komoly kapcsolatot is (akár még csak) keres, akkor ennyi erővel elfogadhatod azt is, hogy már van neki, csak abban nem kapja meg részben vagy egészben amire szexuálisan is vágyik. Veled csak azért van (így is, úgy is) amiben a szexben egymást kiegészítő vágyatokkal "átfedésben" vagytok, másért pedig nem, hanem akkor mindketten máshol élitek ki az egyéb igényeiteket.
De ha ez így nem kóser, akkor az sem, hogy "elvileg" lehetne komoly partnere, és ha "közben kialakul" majd akkor épít le szépen téged.
Csak el kellene döntened végre.
Röviden szólva: te is nőj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!