Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom az erőteljesebb, szenvedélyes szexre, de páromon nem ezt látom. Mit tegyek? Nekem ez így kezd unalmas lenni.
Ezzel nem vagy egyedül én is hasonlókép...
Sajna én vágyok arra hogy kissé extrémebb legyen de mindig ugyanaz marad..
Szét vet az ideg, hogy nők panaszkodnak, hogy ilyen pasi jutott nekik, miközben én ilyen lennék, erre kifogtam egy olyan nőt, aki egy fokkal talán még rosszabb is, mint a te pasid...
Viszont vagy törődj bele, szívből, vagy lépjél le. Jobb sosem lesz, ne gyerekek mellett kelljen szétmennetek. (Mint nekünk)
Akkor szakíts vele most. Ha így veszed férjül, akkor mindkettőtök, és a gyerekeitek életét is tönkreteszed. Ne kövesd el ugyanazt a bűnt, amit a feleségem, és én tettünk. Ennek csak rossz vége lehet. :-(
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de igazából ezt te is tudod.
Utolsó egy idióta balf.sz.
Kérdező, te meg olvasgass inkább könyveket. Nekem férfiként még kedvem se lenne lefeküdni veled, megértem a barátodat. Mi lesz akkor, ha már nem lesz képes szexre a férfi melletted? Mi lesz később? Kivagyok az ilyen idióta kislányoktól. Mert nőnek nevezni titeket nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!