Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ez izgat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ez izgat, hogy erre vágyom?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a kikötözős szex. Mármint az, ha a pasi csinálja velem. Egyébként is azt szeretem ha a pasi irányít a szexben, de eddig csak ennyi volt, nem tudom hogy most miért izgat ennyire. Még sosem próbáltam, de mostanában sokszor elképzelem hogy milyen lehet, meg ilyen videókat nézek. Nem az ilyen durvább dolgokra gondolok, csak arra hogy kikötné a kezem, a lábam, meg bekötné a szemem is, és utána azt csinálhatna velem amit akar. Ezt nagyon szívesen kipróbálnám egy idősebb (kb. 35-50 közti) pasival, de közben félek is egy kicsit attól hogy egy idegennel csináljam ezt.

21/L

2015. aug. 20. 18:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Előtte ismerd meg :P 31/F :D
2015. aug. 20. 18:46
 2/17 anonim ***** válasza:
35%

Én most készülök valakivel hasonlókat csinálni, kicsit durvábban is... zsák a foltját, azt mondanám! Olyat keress, aki erre vágyik! Én pl született szadista vagyok, imádok uralkodni a nőkön, amikor teljesen alám vannak vetve és a tulajdonomként kezelem őket! (szexuálisan)

Persze mindez csak akkor jó móka, ha a partner is vevő rá! Nem hoz izgalomba olyanok bántalmazása, akik ezt nem élvezik. De hozzám egy vérbeli mazochista nő való!

24/F

2015. aug. 20. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Te így vagy normális 😉

Azért a kikötözöttség, es a mazoság között eléggé nagy a különbség. És egyébként is a jó parner látja, kitapasztalja, h meddig lehet el, milyen határokat tágíthat 😇😈

2015. aug. 20. 18:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
"tágíthat" -on van a hangsúly, ne? :D
2015. aug. 20. 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Bizobmnyos esetben,értelmezésben 😈
2015. aug. 20. 19:00
 6/17 A kérdező kommentje:

2#

Jó lenne ha találnék olyan pasit, aki már tapasztalt ebben, és kipróbálhatnám vele. De fogalmam sincs, hogy hol ismerkedhetnék olyanokkal, akiket ez érdekel.

2015. aug. 20. 19:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Na ne viccelj már. Szerinted ezt ennyire keresni kell? Bárki benne van, a férfiak nem nők, hogy mindenért hatalmasakat kelljen alkudozni akkor is, ha az neki is jó, a férfitól ha megkérded, azt mondja oké.
2015. aug. 20. 19:21
 8/17 anonim ***** válasza:
biztos nemnkeesel partnert hozzá? 😁
2015. aug. 20. 19:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Világéletemben izgatott a gondolat, hogy milyen lehet egy kikötözött nővel szexelni! És szívesen kipróbálnám! /F.
2015. aug. 20. 19:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Volt részem ilyenben. Írj ha gondolod
2015. aug. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!