Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ez izgat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ez izgat, hogy erre vágyom?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat a kikötözős szex. Mármint az, ha a pasi csinálja velem. Egyébként is azt szeretem ha a pasi irányít a szexben, de eddig csak ennyi volt, nem tudom hogy most miért izgat ennyire. Még sosem próbáltam, de mostanában sokszor elképzelem hogy milyen lehet, meg ilyen videókat nézek. Nem az ilyen durvább dolgokra gondolok, csak arra hogy kikötné a kezem, a lábam, meg bekötné a szemem is, és utána azt csinálhatna velem amit akar. Ezt nagyon szívesen kipróbálnám egy idősebb (kb. 35-50 közti) pasival, de közben félek is egy kicsit attól hogy egy idegennel csináljam ezt.

21/L

2015. aug. 20. 18:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

velem már csinált hasonlókat a barátom.

22l

2015. aug. 20. 19:40
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
39 éves férfi vagyok. Ha van kedved beszélgetni, írj! :)
2015. aug. 20. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó játék ez, semmi gond nincs vele. Viszont partnert keresni inkább BDSM-re specializálódott oldalakon érdemes és soha, semmilyen körülmények között ne menj bele megkötözésbe vagy bármi másba olyan partnerrel, akit nem ismersz eléggé, nem bízol meg benne száz százalékig és még ilyenkor is legyen menekülőszavad, amivel leállíthatod a játékot, ha valami miatt soknak éreznéd.
2015. aug. 20. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó játék ez, semmi gond nincs vele. Kivéve akkor, ha a pasi kikötöz, nekiáll a dolognak, de közben szívinfarktust kap. Akkor aztán ottmaradsz. :-))
2015. aug. 20. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen normális, nagyon sokan így vannak vele, és még azok közül is sokan akik nem is tudják magukról. Ha van pasid szerintem vevő rá, és ha nem akarsz extrém dolgokat (sima kéz meg láb kikötözése nem extrém) akkor még csak tapasztalat sem kell. Annyi hogy tényleg legyen valami menekülőszavad, mondjuk "barack", ha ezt mondod azonnal vége, amúgy akár tiltakozhatsz is, meg panaszkodhatsz hogy szoros, mindketten tudjátok majd hogy csak játék. Amúgy meg Ahsrak és smpixie oldalakat javaslom

25/F

2015. aug. 21. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

persze, ez még csak nem is extrém, sokan vágynak hasonlóra :)

nekem is ez a téma jön be, bár kicsit (najó, nagyon :D) durvábban szeretem :)

viszont ne ismeretlennel akard kipróbálni, ha nincs meg a bizalom, nem élvezhető az egész..ráadásul sokkal izgalmasabb is, ha olyannak vagy kiszolgáltatva, akit szeretsz :)

20/l

2015. aug. 21. 12:04
 17/17 anonim ***** válasza:
31%
Segíthetek? :D
2015. aug. 21. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!