Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy kb fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb fél év tán megunom az aktuális barátomat, és már nem izgat fel, inkább más testére vágyom?

Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert nem találkoztál még velem :3
2014. nov. 20. 10:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Amúgy komolyra fordítva a szót,lehet hogy izgalomra vágysz vagy éppen kihívásfüggő vagy! Ugye ami a tiéd azért már nemkell harcolni,de az új mindig érdekes,kihívással teli :)
2014. nov. 20. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem vagy szerelmes belé, csak a testiséget kevered a szerelemmel. Persze mindkettő fontos egy kapcsolathoz, de könnyű összekeverni a kettőt.
2014. nov. 20. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, elég $zar helyeken fordulhattál meg, vagy vmi defekfed van, ha neked csak azok jutottak.

Kérdező, ha kifogod folyton az unalmas, semmilyen palikat, akkor előfordulhat ez.

Bár velem nem szokott ilyen lenni. Sőt, minél tovább vagyok valakivel, annál nehezebb kiszállni a kapcsolatból.

2014. nov. 20. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:

A fa$zba szerintem nem lehet beszállni, így kiszállni sem.

(Nekem egy kapcsolat, egy pasi nem 1 db fa$zból áll... Sajnálni tudom azokat a nőket, akiknek igen, és azokat a pasikat is, akinek egy nő 1 db p1na és nem több.)

2014. nov. 20. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy több a fa$z annál, mint ami.

Ne társíts már hozzá olyan butaságokat, hogy érzelem meg társai. A fa$z, az fa$z.

2014. nov. 20. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyanítom, akkor te is csak annyi vagy...
2014. nov. 20. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez most nem az egódról szól. Csak kérdeztem, hogy miért gondolsz többet róla?
2014. nov. 20. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a szexhez kapcsolat kell, meg érzelem.

A fa$z az fa$z, valóban. Csak nem mind1, ki van a másik végén.

2014. nov. 20. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Na, ugye. Puszillak.
2014. nov. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!