Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és milyen volt az első alkalom nektek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 09:20
1/5 anonim válasza:
Nekem mindig ugyanolyan, de a lanyoknak mikor milyen :)
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon rossz volt... 12 évesen történt... Meg eröszakoltak...
3/5 anonim válasza:
Nekem két éve volt az első,nagyon jó volt. Ismertem előtte a srácot,akkor már öt éve. Mielőtt sz.ex lett volna, volt petting meg egyebek. Egyáltalán nem bántam meg,annak ellenére sem,hogy utána nem maradtunk együtt. Tökéletes első alkalom volt :3
20/l
4/5 anonim válasza:
16 voltam, a csaj 33. A legelsőre szinte nem is emlékszem, olyan hamar elmentem.
5/5 anonim válasza:
1 hónapja se voltunk akkor együtt, de már jó ideje ismertük egymást.
nem volt hosszú, de minden egyes percét élveztem. Néha szeretném újra élni :)
mind ketten teljesen kezdők voltunk, ezt valamennyire kinöttük. már 8. hónapja vagyunk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!