Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öt hónapja agresszív HPV-vel diagnosztizáltak, de csak P2-es szinten. Egy hónapja megismertem egy srácot, randizunk, és már jó lenne kicsit tovább menni. Szerintetek elmondjam neki, hogy fertőzött vagyok, vagy az óvszeres védekezés elég?
Ellenőrzésre még várnom kell két hónapot, hogy kiderüljön, azóta negatív vagyok-e. Srácok, ti hogy reagálnátok ha kiderülne a lányról, akivel elkezdtetek járni, hogy HPV-s?
Köszi a válaszokat, 25/L
Nem elég az ovszeres védekezés át adhatod neki.. egyébként nyállal is, tehát gondolom a csókon már tulvagytok akkor elkapta..
Mondd el, de ne számits jóra, én szakitanék.
Mindenképp mond el neki!
És mielött infartust kapna mond hogy nem ADIS mert sok hülye összekeveri
Ööööö... P2-vel hogy lehet agresszív HPV? Nem állítom, hogy maximálisan értenék hozzá, de a P2 tudomásom szerint teljesen "normális" kategória, max. egy kis gombás vagy enyhe bakteriális fertőzés fér meg mellette.
Amúgy ha nem diagnosztizálták volna, valószínűleg nem is tudnál róla (ahogy sokan nem tudnak róla, hogy fertőződtek).
"Mondd el, de ne számits jóra, én szakitanék."
Akkor ugye minden nőt elküldesz rákszűrésre, mielőtt szexeltek, mert nagyon sokan hordozzák anélkül, hogy tudnának róla... könnyen lehet, hogy te magad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!