Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert használhatnék?
Figyelt kérdés
Valami gazdaságos, megbízható kellene.
A durex nem jó mert allergiásak vagyunk rá, és drága ahhoz képest.
55mm-es kellene mert az 52esek kicsik.
Használtunk müllereset és billy boyt de mindketten allergiásak lettünk rá, pedig a mülleresből egy kartonnal is biztosan elhasználtunk.
A rossmannos 53as és attól tartok kicsi lesz.
2016. jún. 1. 10:39
1/4 anonim válasza:
Probald meg a lildlis mondod óvszert. 800 ft körül van 12 db. Szerintem az megbízható. Ot az oldalon senki nem panaszkodott rá, csak jókat Hallottam róla. En meg csak kétszer használtam totál kezdőként, de semmi baj nem volt vele. Ugyan ez a helyzet mas termékekkel is. Ha valami német, abból jo az olcsóbb is.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi!!
Kiprobalni ki lehet hatha bejon!!! De a nagysaga is akkora? Mert nekem az 52es szoritotta nagyon es volt h szet is szakadt mire felhuztam mert olyan kicsi volt. Persze ez mar evekkel ezelott volt.
2016. jún. 1. 11:02
3/4 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet !! :D Lidlben dolgozom és dicsérik nagyon.. viszont akkor vegyél egy mérettel nagyobbat, mindkettőtök érdekében:)
4/4 anonim válasza:
Én is használtam lidl-s és teljesen meg voltam elégedve, azt hiszem még ízesítettek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!