Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen volt az első alkalom?
nagyon joo!:D
mintha valami meleg nedves helyre dugnád be.
ovszer nélkül még jobb
Fantasztikusan jó!
Egy nálam pár évvel idősebb tapasztalt csajszi volt.
Köszönet neki utólag is!!!
Még volt bnőmmel történt, akivel akkor 3 hónapja voltam együtt, ő akkor ballagott én meg talán 17 év körüli voltam és este megünnepeltük a ballagását és piálgattunk egy kicsit. Már előtte is történt ide-odanyúlás, de eddig sose jutottunk el. Nagyon jó érzés volt, és emlékszem, hogy nagyon bénácska voltam. :D Nem tudtam mit hogyan csináljak, de aztán csak összejött. :D Életem egyik legjobb éjszakája volt az, sokszor emlegettük kapcsolatunk alatt. :D ^^
21/f
20 évesen elmentem egy prostihoz lakásra aki kb 40-nek mondta magát, de inkább 50 volt.
Azért jót keféltünk. Csókolgatott, ölelgetett végig, nyaldostam a punciját és kétszer is elélveztem óvszerbe, miközben dugtam őt.
Azt mondanám jó volt.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!