Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk milyen számotokra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen számotokra a tökéletes mell?

Figyelt kérdés

Kicsi,közepes vagy nagy? bimbo milyen legyen? Képet is linkelhettek kiváncsi vagyok :)

18/L

nekem. 80/C s a mellem.

2016. jún. 1. 22:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
19%

A tökéletes mell számomra:

Óriási, de természetes, egy bizonyos mértékig pedig lógnia kell az ilyen nagy melleknek, pont úgy gyönyörűek (de azért ne túlságosan!). A kis mellek egyáltalán nem tetszenek, és az A és B kosár szerintem is kicsi. C-nél kezdődnek a szép mellek, de leginkább a még nagyobbakat szeretem. D, E, F, G kosárméretek. Meg persze a még nagyobbak!:D

26F

2016. jún. 2. 13:57
 32/44 anonim ***** válasza:

Utálom a nagy mellet.

Szóval kicsi, formás és feszes.

A bőr hófehér, a bimbó rózsaszínes, az udvara apró, vagy apróbb. De semmiképpen sem szétterjedt és romótlanul nagy.

Ez a tökéletes szerintem.

Ha valaki ráismer, nyugodtan írhat:

[link]

[link]

2016. jún. 2. 17:30
 33/44 anonim ***** válasza:
Az utolsóban linkelt képek szerintem is tökéletesek. Persze még sok variációja van ezeknek :)
2016. jún. 2. 19:51
 34/44 A kérdező kommentje:

30, te elvagy tévedve :D

nem fényez magam de könyörgöm.. ennyire nem ismerni a dolgokat hogy olyatir h nagy a mellem de inkább vékony legyek.. bakket az vagyok én csak leirtam hogy ne éljen tévhitekbe miszerint ha széles a hátad csak kövér nő lehetsz.

Jah, igazábol kicsi 75/B s mellem van :DDD te nagyon hülye vagy. egy névtelen oldalon minek hazudnék? a másik hogy nemtetszene ha olyan kicsi lenne hát az nem is mell

2016. jún. 2. 20:45
 35/44 anonim ***** válasza:
13%
A saját személyes véleményem, ízlésem szerint a kis mellek egyszerűen rondák. Ahhoz, hogy egy lány jól nézzen ki SZÁMOMRA egyszerűen elengedhetetlen, hogy nagyra nőjenek a mellei, de orvosi beavatkozás nélkül, totál naturál. Egyszerűen nincs gyönyörűbb dolog a világon a hatalmas természetes melleknél.
2016. jún. 2. 20:54
 36/44 anonim ***** válasza:
89%
Látod, ezért vagy nagyképű. Mi az, hogy az nem is mell? Akkor valami zsircafatok vagy mi? Gondolkozzál már mielőtt beszélsz, bármennyire is nehezedre esik. Akinek kicsi a melle az nem nő, ássa el magát, vagy mi? Hogy jösz te egyáltalán ahhoz, hogy leszólod másnak a testi adottságait? A kicsi mell is mell, csak éppen kicsi.
2016. jún. 2. 21:18
 37/44 anonim ***** válasza:
85%

A barátnőim többségének "kisebb" melle volt. Egy volt akinek úgy nagyobb mellet adott a természet ott inkább áttértem a popsira mint erogénzonára.

nekem nem tetszenke a nagy mellek, szerintem elveszi a szexuális varázsát. De hát ember válogatja, valaki meg a kicsire nem tud gerjedni.

Ez egy természetes dolog hogy ízlések változóak, csak az nem amikor befolyásolni akarjuk a másikat. Nekem egy D-s mell 80-85D amiért a pasik egy jelentős része nyálat csorgana már nekem gusztustalan. Bár nem oly jellemző hogy ez a jövőben zavaró tényező legyen.

A 80C-t még úgy csak-csak elviselem hiszen a természet teremtő hatalmát én nem tudom befolyásolni, ha egyszer olyan mellek vannak a leendőbelimen... de ilyenkor én automatán a mellekkel való törődést leveszem minimum fokozatra és az amúgy is fenékpárti énemet élem ki jobban mellette.

2016. jún. 2. 22:00
 38/44 anonim ***** válasza:

[link]

vagy kisebb.

2016. jún. 3. 00:18
 39/44 anonim ***** válasza:

A pici.

a bimbó házzá illö,se pici,se parizer.

2016. jún. 3. 21:54
 40/44 anonim ***** válasza:
55%
Közepes ,ami a tenyérben elfér pont jól. :) Dehát ezt embere válogatja.
2016. jún. 18. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!