Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a test tökéletes? Álomnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a test tökéletes? Álomnő szerintetek?

Figyelt kérdés

Olvastam egy kérdésben a nevét (Emily Ratajkowski) Ráketestem, és tényleg nagyon jó teste van. Nem szilikon a melle, hanem eredetileg ilyen nagy annak ellenére hogy vékony, hihetetlen :D 10/? Elfogadnádok barátnőnek?

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 26. 18:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
53%
10/9 mert nem sportos
2016. máj. 26. 19:04
 2/22 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, de csak nézni, inkább átlagos(abb) lánnyal járnék.
2016. máj. 26. 19:07
 3/22 A kérdező kommentje:
2es Miért adnál alább?
2016. máj. 26. 19:08
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Aww... Női szemmel nekem ő az álomnő. Nála jobb nőt még nem igazán láttam. Ha a szigorúan csak a külsőről beszélünk, ő tökéletes. 19/l
2016. máj. 26. 19:09
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Nekem fejre jobban bejön mint testre!! Amúgy az előttem állóhoz:ezen mi nem természetes? Szerintem a teste természetes.
2016. máj. 26. 19:11
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

10/9. Nekem jobban tetszene, ha hízna egy kicsit, még nagyobbak lennének a mellei, és jobban szeretem ha nem full vékony egy lány.

25f

2016. máj. 26. 19:16
 7/22 anonim ***** válasza:
11%
Nekem az az álonő aki olyannak fogad el amilyen vagyok,és kinézetre is tetszik!!!!! A NŐK TÖBBSÉGÉNEK HA A KÉPZELET BELI LISTÁJÁNAK NEM FELELSZ MEG AMIN AZ ELVÁRÁSAIK VANNAK AKKOR CSÁ. Ám ha megfelelsz se biztos hogy veled marad,szal erre sincs garancia,mert akkor meg kiszámítható unalmas pasi vagy. A nők sosem tudták,és nem is fogják tudni mit akarnak,de azt nagyon!! Ezt jól ábrázolja az hogy ők választanak,és még is miért vertek átt? Talán mert ilyet választottál?
2016. máj. 26. 19:17
 8/22 A kérdező kommentje:

7es Nem ez volt a kérdés.:D

De amugy nyilván persze.. itt most nem erről van szó..

ez csak egy külső alapján véleményezés, de NEM ÉRTEM hogy ha egy nő igy néz ki, mint a fenti a lány akkor miért kell egyből következetéseket levonni,ítélkezni? Most tegyük fel nem modell, csak egy átlagos lány ahogy te is.. akkor miért ne lehetne a párod és miért ne felelnék meg neki?

A belső nem függ össze a külsővel

2016. máj. 26. 19:24
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Szép a teste, de a feje egyáltalán nem tetszik.
2016. máj. 26. 19:32
 10/22 anonim ***** válasza:
65%

Olyan, hogy álomnő nincs! Álom pasi sincs! A nőknek is, a pasiknak is más-más az ízlésük. Az egyiknek ez tetszik, a másiknak meg amaz. Ettől izgalmas az élet!

A kérdésre válaszolva: Nekem kevésbé jön be a hölgy, én a nőiesebbeket kedvelem.

2016. máj. 26. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!