Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen számotokra a tökéletes mell?
Figyelt kérdés
Kicsi,közepes vagy nagy? bimbo milyen legyen? Képet is linkelhettek kiváncsi vagyok :)
18/L
nekem. 80/C s a mellem.
2016. jún. 1. 22:50
1/44 anonim válasza:
Ha mutatsz róla képet megmondom milyen
2/44 anonim válasza:
Annyira mindegy... Nem az számít.
22/F
5/44 anonim válasza:
Amelyikben van beépített rádió meg ébresztőóra és a mellbimbóval kell lenyomni.
6/44 anonim válasza:
Kicsi vagy közepes. Feszes, kerek formájú, tenyérbe illeszkedő és kicsit hegyes is lehet. Nagyon picit lóghat, de a természetes tartása ne legyen szénné ereszkedve. 80/C az jó mell, de nekem még a 75/A-B is megtenné, nem csak ettől nő egy nő.
7/44 A kérdező kommentje:
1es, az érdekel milyen mell tetszik a fiúknak, nem a sajátomat jöttem mutogatni, csak leírtam mielőtt megkérdeznètek hogy nagy-e mert igen :DD és nekem a nagy tetszik, érdekel hogy nektek milyen a tökéletes :) ezért linkelhettek képet
2016. jún. 1. 22:53
8/44 anonim válasza:
75B de a 80C sem sokkal rosszabb még beleférős kategória.
9/44 A kérdező kommentje:
8as mi az hogy nem sokkal rosszabb ? :D
Te a kis mellekre buksz? mert 75B az eléggé kicsi
2016. jún. 1. 22:55
10/44 anonim válasza:
75B az átlag női mell. Nem kicsi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!